Om Paula

Jag heter Paula Nygren och jag är passionerat intresserad av människor, växande, lust och närvaro. Jag älskar livet och vill gärna dela med mig av min energi till dig och hjälpa dig komma närmare dig själv. 
Jag har alltid arbetat med människor. Jag har tidigare jobbat som skolsköterska på gymnasiet och inom psykiatrin. Jag har stor erfarenhet av samtal med både ungdomar och vuxna i olika livssituationer. Och jag förstår vikten av diskretion och har självklart sekretess.

Jag älskar att resa och har upplevt många olika kulturer och mött många olika människor. Världens alla länder har så mycket att erbjuda ändå är det resan inåt som jag brinner mest för. Och den kan vi alla göra. Jag började söka efter min väg tidigt då ångesten och smärtan var stor. Jag började meditera i 20 års åldern efter min första resa till Indien. Gick i terapi och fortsatt sedan att gå kurser. Jag har under åren fördjupat mig i tantra, meditation, inre barn arbete, trauma, fri dans, samtal och yoga. Mina nycklar har jag funnit mycket genom min kropp och min andning. Att vara i kroppen, uppleva och röra på energin i min kropp och lyssna inåt. Acceptans, tillåtande och icke dömande är viktiga principer för mig samt att hitta det som är mitt autentiska jag.  


Tantran är det jag inspireras av och den väg jag går idag. Tantra är en gammal tradition med rötterna i Indien. Ordet tantra är en mix av orden expansion och närvaro på sanskrit. En del av tantra är att inkludera den sexuella energin i oss själva, vår livsenergi, för att utforska och expandera vårt medvetande och uppleva mer av vad det är att vara människa . Det är en accepterande och livsbejakande väg, tantran skapar magi och healing och den är min livsväg!


Jag har hittat min väg och vill gärna hjälpa dig att hitta din. Och det är en viktig sak för mig, du ska hitta det som är sant för dig. Jag sitter inte inne med alla svar för det är du som ska känna in vad som är din sanning och ditt autentiska jag. Men jag tror jag har verktyg som kan vara en hjälp på vägen, som kan inspirera dig på din egen väg. 

Jag är sjuksköterska, certifierad sexsibilitycoach (sex- och relationscoach)  samt diplomerad massör i tantramassage, klassisk och taktil massage. Har internationella utbildningar i tantra & dearmorering. Jag är även utbildad i motiverande samtal, krishantering, KBT, öronakupunktur och jag har undervisat och lett hundratals grupper i tantra, dansmeditation, kvinnocirklar, magdans, sex och samlevnad för tonåringar, ångesthantering, yoga, massage och mindfulness samt hållit inspirationsdagar, föreläsningar och möhippor.  Förutom detta är jag även mamma och har tre fantastiska barn som är väldigt viktiga för mig och som också är stora lärare på min livsväg. Jag har haft en lång relation med barnens far Henrik och vi är nu goda vänner . Idag lever jag med min älskade Jarno Kinnunen som jag också håller parkurserna med. Han håller i breathwork och ni hittar info om honom på www.newlevel.nu

2013 startade jag mitt företag Lust in Life jag  jobbar på heltid i mitt företag.  Jag håller uppskattade kurser i tantra, beröring och sexualitet både för par, kvinnor och singlar. Jag ger olika massagebehandlingar och har coachande samtal kring sexualitet, lust, njutning och relationer både för par och enskilda. Jag ger även privata sessioner i tantra för par och enskilda.
Jag arrangerar sedan 2019 Göteborgs tantrafestival varje vår och höst och håller även workshops på flera andra festivaler. Jag älskar min livsväg och min stora vision är att sprida ännu mer kärlek i världen och att sprida tantran till flera.


Du är så välkommen att höra av dig!