Om Paula

Jag heter Paula Nygren och jag är passionerat intresserad av människor, växande, lust och närvaro. Jag älskar livet och vill gärna dela med mig av min energi till dig och hjälpa dig komma närmare dig själv.

Jag har alltid arbetat med människor. Jag har jobbat som skolsköterska på gymnasiet och inom psykiatrin. Jag har stor erfarenhet av samtal med både ungdomar och vuxna i olika livssituationer. Och jag förstår vikten av diskretion och har självklart sekretess.

Jag älskar att resa och har upplevt många olika kulturer och mött många olika människor. Världens alla länder har så mycket att erbjuda ändå är det resan inåt som jag brinner mest för. Och den kan vi alla göra. Jag började söka efter min väg tidigt då ångesten och smärtan var stor. Jag började meditera i 20 årsåldern efter min första resa till indien. Gick i terapi och fortsatt sedan att gå kurser. Jag har fördjupat mig i tantra, meditation, inre barn arbete, dans, samtal och yoga. Mina nycklar har jag funnit mycket genom min kropp och min andning. Att vara i kroppen, uppleva och röra på energin i min kropp och lyssna inåt. Acceptans, tillåtande och icke dömande är viktiga principer för mig samt att hitta det som är mitt autentiska jag. En andlig inspiratör har varit den indiska mystikern Osho.

Jag har hittat min väg och vill gärna hjälpa dig att hitta din. Och det är en viktig sak för mig, du ska hitta det som är sant för dig. Jag sitter inte inne med alla svar för det är du som ska känna in vad som är din sanning och ditt autentiska jag. Men jag tror jag har endel verktyg som kan vara en hjälp på vägen, som kan inspirera dig på din egen väg.

Jag är sjuksköterska, certifierad sexsibilitycoach (sex- och relationscoach)  samt diplomerad massör i tantramassage, klassisk och taktil massage. Har internationella trainings i tantra & dearmorering. Jag är även utbildad i motiverande samtal, krishantering, KBT, öronakupunktur och jag har undervisat och lett hundratals grupper i tantra, dansmeditation, kvinnocirklar, magdans, sex och samlevnad, ångesthantering, yoga, massage och mindfulness samt hållit inspirationsdagar, föreläsningar och möhippor.

Sedan 2013 håller jag uppskattade kurser i tantra, beröring och sexualitet både för par och singlar. Jag ger olika massagebehandlingar och har coachande samtal kring sexualitet, lust, njutning och relationer.

Jag är gift med Henrik som går den tantriska vägen med mig och kombinerar det med den shamanska vägen och han jobbar med healing och tantramassage på www.soultemple.se. Tillsammans har vi tre barn. Vi håller tantrakurser för par ihop och har workshops på flera festivaler varje sommar. Vi har varit ihop sedan 2005 och har utvecklats tillsammans genom olika faser i livets berg och dalbana. 

Vi delar gärna med oss av det som får våra hjärtan att sjunga och vår relation att fungera.

Du är så välkommen att höra av dig!