Sex- & relations rådgivning

Coachning för ännu bättre relationer, närhet, kommunikation och sex

Jag är certifierad sexsibilitycoach och sjuksköterska med stor kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med sexualitet och relationer. Sex- och relationscoachning är coachande samtal kring sexualitet, närhet, lust och relationer. Enskilt eller för par. Vi samtalar men gör även övningar under sessionen samt att du/ni får med tips på övningar att göra hemma. De flesta som bokar detta har något de vill jobba med och kommer med önskan om att:

Öka lusten? Hitta lusten igen? Hitta nya sätt att kommunicera på? Nya sätt att beröra på?
Uppleva vad tantra är? Hela sexuella sår? Mötas i en trygg miljö? Utveckla relationen?  Hitta tillbaka till varandra? Till dig själv?
Öva på närhet? Få nya tekniker? Sex och relationsrådgivning? Få hjälp med för tidig utlösning eller orgasmsvårigheter?

Varje session börjar med att jag guida dig/er till att landa i kroppen här och nu. Mindfullness och avslappning är alltid en bra start och något som är väldigt uppskattat av de som kommer till mig. Sedan går vi in i ett samtal där vi hittar vad det är du/ni vill jobba med denna session. En viktig del av sessionen är sedan att vi gör övningar som utformas efter det behov som du/ni har. Det kan vara övningar inom t.ex. beröring, massage, andning, tantra, avslappning och kommunikation.


Jag vill gärna ta dig/er med på en resa där ni kan ha öppna hjärtan och känna er trygga och coachade framåt på livets väg mot ökad livslust.Sex och Relationsrådgivning enskilt/par:

Pris: 2600 kr för 2 timmar
Coachning som börjar med ett samtal men som också kan innebära fysiska övningar som beröring, andning och kommunikation.Telefoncoachning

Pris: 1900 kr för 1,5 timme
Telefon eller video via zoom. För dig/er som inte har möjlighet att komma till mig coachar jag per telefon. Där blir det centrala samtalsdelen men även enklare övningar kan guidas på telefon. Om vi ses via zoom kan fler övningar fungerar särskilt för parPrivatkurs i Tantra för par/enskilda:

Pris: 3200 kr för 2 timmar
Pris : 4800 för 3 timmar

​​​​​​Välkommen till mitt tantratempel och utforska tantrans magi i ett tryggt rum utan andra.  Vi utforskar det tantriska mötet och gör tantriska övningar med tex andning, ögonkontakt och beröring. Kommer ni som par gör ni övningar med varandra. Kommer du själv gör du övningar med mig eller med dig själv. Varje session skräddarsys efter dina/era behov och vad jag som tantralärare föreslår men det handlar om att mötas tantriskt. Det kan vara övningar kring hur vi hittar närvaron i oss själva och i mötet. Olika meditationer med andning eller rörelse. Utforska att ha en längre stunds ögonkontakt, se och bli sedd. Andningsövningar tillsammansför att slappna av eller för att känna mer energi och njutning. Vi kan också öva på kommunikationen. Eller hur du får precis den beröring du önskar. Du kan även få utveckla din förmåga att ge tantrisk beröring och hur beröring både ges och tas emot med mer njutning.Privatkurs i Tantramassage för par:

Här får ni lära er om tantramassage, få nya sinnliga sätt att beröra varandra på och tips hur ni kan njuta mer av beröring. Vi börjar med ett samtal för att jag ska lära känna er lite. Sedan arbetar vi praktiskt med massagen och jag visar på en i taget och ni övar på varandra under min guidning. Jag kan även instruera bara muntligt om det känns bättre. 
Pris: 3200 kr för 2 timmar
Pris: 4800 kr för 3 timmar

Är det första gången ni kommer till mig behöver vi tre timmar för att hinna både samtal och massage där båda får ta emot. Vill ni även lära er en fullständig yonimassage behövs en hel session bara för det så boka gärna två sessioner då.Vad kan det handla om?

Vill du njuta mera? När vi ger kroppen positiva upplevelser med mycket njutning så ger vi den nya njutningsfulla cellminnen. Olika tantriska tekniker med andning, rörelse och ljud och njutbar beröring som tantramassage kan alltså göra att njutningsbanorna i kroppen blir större och du njuter mera.
Vill du utveckla ditt sexliv, ha bättre sex? Då kan sexcoachning vara något för dig. Det är att fördjupa sexualiteten bortom bara den fysiska friktionens njutning av sex till att ta med hela din kropp och själ.
Du får nycklar som andning, rörelse och ljud..

Vill du hela något i din sexualitet? Många av oss bär upplevelser av sex som inte varit positiva. Kanske till och med traumatiska upplevelser och övergrepp. Med coachning & övningar kan du öppna upp till njutning och att vara i kontakt med din kropp när du har sex. Du sätter hela tiden dina egna gränser.
Vill du ta reda på vad du njuter av? Det kanske inte alltid är självklart vad vi njuter av, eller att vi tillåter oss att njuta. I sessioner med mig kan du utforska detta och vi jobbar mycket med att hitta ditt ja och ditt nej.
Få känna din lust och vad du vill utforska i sex.

Vill du ha en ännu bättre relation? Sex, beröring och njutning är en viktig del av en kärleksrelation. Med relationsrådgivning kan ni bejaka det ni längtar efter och få verktyg att kommunicera hur ni vill ha det. Vi kan göra övningar tex. där ni möts i hjärtat eller får öva på att ge och få den beröring ni önskar. 


Vad är Sexsibility och att vara Sexsibilitycoach?

"Sexsibility innebär att ha sex med sensibilitet. En sexualitet som handlar om närhet, närvaro, tillit, lyhördhet, kraft och hängivelse. En sexualitet där alla våra delar får vara med - vår djuriska kraft, vår mänskliga sårbarhet och vårt andliga ljus....

Målet med Sexsibility-coachning är kunna acceptera och omfamna det som ÄR, tillåta sig att känna det man känner, älska sig själv precis som man är, att njuta mer av livet och känna sig mer levande." -Lorenzo Stiernquist,  grundare och ansvarig för Sexsibility-coachutbildningen


Jag är sexsibilitycoach utbildad av Lorenzo och jag tycker orden ovan beskriver så väl det jag jobbar med. Närvaro, hängivelse, tillåtande av allt inom oss, att känna sig mer levande.. Och detta är ledsstärnor för mig både på enskilda sessioner och kurser jag håller.