Sex- & relations rådgivning

Coachning för ännu bättre relationer, närhet, kommunikation och sex

Jag är certifierad sexsibilitycoach och sjuksköterska med stor kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med sexualitet och relationer. Sexsibilitycoachning är coachande samtal kring sexualitet, närhet, lust och relationer. Enskilt eller för par.

Kanske vill du/ni öka lusten? Hitta lusten igen? Hitta nya sätt att kommunicera och beröra på?
Uppleva vad tantra är? Hela sexuella sår? Mötas i en trygg miljö? Utveckla relationen?
Öva på närhet? Få nya tekniker? Sex och relationsrådgivning?

Varje session börjar med att jag guida dig/er till att landa i kroppen här och nu. Mindfullness och avslappning är alltid en bra start och något som är väldigt uppskattat av de som kommer till mig. Sedan går vi in i ett samtal där vi hittar vad det är du/ni vill jobba med denna session. En viktig del av sessionen är sedan att vi gör övningar som utformas efter det behov som du/ni har. Det kan vara övningar inom t.ex. beröring, massage, andning, tantra, avslappning och kommunikation.


Jag vill gärna ta dig/er med på en resa där ni kan ha öppna hjärtan och känna er trygga och coachade framåt på livets väg mot ökad livslust.

Sexibilitycoachning enskilt/par:

Pris: 1490 kr för 2 timmar
Coachning som börjar med ett samtal men som också kan innebära fysiska övningar som beröring, andning och kommunikation.

Telefoncoatching

Pris: 1100 kr för 1,5 timme
För dig som inte har möjlighet att komma till mig kan jag också coacha per telefon. Där blir det mest samtalsdelen som är möjlig men även enklare övningar kan guidas på telefon.

Privatkurs i Tantra för par/enskilda:

Pris: 1800 kr för 2 timmar
​​​​​​Vi fokuserar här på att utforska vad filosofin och magin med tantran är och vi gör tantriska övningar med tex andning, ögonkontakt och beröring. Kommer ni som par gör ni övningar med varandra. Kommer du själv gör du övningar med mig eller med dig själv.

Privatkurs i Tantramassage för par:

Här får ni lära er om tantramassage, få nya sinnliga sätt att beröra varandra på och tips hur ni kan njuta mer av beröring. Ni övar på varandra.
Pris: 1800 kr för 2 timmar
Pris: 2800 kr för 3 timmar

Är det första gången ni kommer till mig behöver vi tre timmar för att hinna både samtal och massage.

Vad kan det handla om?

Vill du njuta mera? När vi ger kroppen positiva upplevelser med mycket njutning så ger vi den nya njutningsfulla cellminnen. Sexsibility och njutbar beröring som tantramassage kan alltså göra att njutningsbanorna i kroppen blir större och du njuter mera.
Vill du utveckla ditt sexliv, ha bättre sex? Då kan sexsibility vara något för dig. Det är att fördjupa sexualiteten bortom bara den fysiska friktionens njutning av sex till att ta med hela din kropp och själ.
Du får nycklar som andning, rörelse och ljud..

Vill du hela något i din sexualitet? Många av oss bär upplevelser av sex som inte varit positiva. Kanske till och med traumatiska upplevelser och övergrepp. Med sexsibilityn kan du öppna upp till njutning och att vara i kontakt med din kropp när du har sex. Du sätter hela tiden dina egna gränser.
Vill du ta reda på vad du njuter av? Det kanske inte alltid är självklart vad vi njuter av, eller att vi tillåter oss att njuta. I sexsibilityn kan du utforska detta och vi jobbar mycket med att hitta ditt ja och ditt nej.
Få känna din lust och vad du vill utforska i sex.

Vill du ha en ännu bättre relation? Sex, beröring och njutning är en viktig del av en kärleksrelation. Med sexsibility kan ni bejaka det ni längtar efter och få verktyg att kommunicera hur ni vill ha det. Vi kan göra övningar tex. där ni möts i hjärtat eller får öva på att ge och få den beröring ni önskar.