Tantra & Magdans
För tjejgruppen/möhippan

Att få göra härliga och inspirerande aktiviteter i grupp är underbart. Att vara bara i en grupp med tjejer eller kvinnor är väldigt stärkande. Att i tjejgäng ha roligt är enormt viktigt. Jag har flera olika upplägg för er som är en grupp och vill göra något ihop. Det kan vara upplägg för en möhippa som ni sent kommer att glömma. Det kan vara en tjejfest eller en mindre tjejgrupp med väninnor som vill uppleva något annorlunda.

Mail efter en möhippa:
"En helt fantastisk stund att få dela med 19 personer där nästan hälften var obekväma och fnissiga i stunden först - ja tills hela rummet svämmade över av tårar, kärlek å lugn. Såå häftigt! Alla var överens om att tantran satte tonen för hela helgen"

Tantra:
Jag har kurser i tantra regelbundet och har många olika teman som kan passa. Jag brukar börja med att prata lite om vad tantra är. Sedan kan jag prata om hur vi kan öka vår njutning med tantrans nycklar. För att ni ska kunna förstå det så gör vi också praktiska övningar där vi övar andningsteknik och möts med ögonkontakt. Jag kan även lära ut tantrisk beröring och hur vi kan njuta mer av beröring. Lagom tid för tantra är ca 2 timmar.

Magdans:
Jag har i min ungdom uppträtt med magdans men använder det nu bara på just detta sätt. Att få ett tjejgäng att röra på höfterna, skaka och få armarna att orma sig är underbart!  Ni får vackra plingande sjalar att sätta på höfterna och vi leker med olika rörelser från magdansen. Magdans är en gammal orientalisk danstradition med många olika inriktningar. Vi kommer dansa till orientalisk musik som är både långsam och mjuk samt andra poppiga fartfyllda låtar. Lagom tid för magdansen är 1-1,5 timmar.

Självklart går dessa att kombinera. Eller så har ni egna förslag och önskemål. Hör bara av er med en förfrågan på mail till mig så kommer vi överens om ett upplägg. Ni står för plats att vara på. Jag tar med mig musik och det jag behöver. Jag kan resa en bit men tar betalt för restid.


♥ ♥ ♥