Lärare Göteborgs Tantrafestival
18-20/3-2022

Vi är väldigt glada och tacksamma att här kunna presentera dessa fantastiskt proffsiga lärare/ workshophållare/föreläsare som kommer att dela med sig av sina gåvor under festivalen. De är alla människor som vi känner i hjärtat och som vi vet att de kommer ge er fina upplevelser. Här kan du läsa om dem, se deras hemsidor och få några ord om de workshops de ska hålla. Informationen kommer uppdateras inom kort inför oktober. Vissa lärare kommer att vara samma som i mars. 


Paula Nygren & Henrik Bengtsson

- Arrangörer Göteborgs Tantrafestival - 

Paula och Henrik har levt, älskat och utvecklats tillsammans sedan 2005 och har tre barn ihop. De håller Tantra för par kurser både dagar och längre retreater sedan 2013. Håller nu i Göteborgs Tantrafestival ihop.

Paula är passionerad sexsibilitycoach, tantramassör och erfaren tantralärare och hon jobbar med både par, kvinnor och män både i grupp och i individuella sessioner. Paula uppskattas för sitt naturliga sätt och förmåga att skapa trygga rum. Hon guidar dig med stor kärleksfullhet in i mer närvaro i din kropp, ökad njutning och till en plats där ditt autentiska jag får ta plats.  www.lustinlife.se

Henrik hämtar sin kraft i naturen och har fördjupat sig inom shamanismen och ger shamansk healing och tantramassage samt håller massagekvällar och meditationer. Han har ett andligt djup och en energi som gör dig lugn.  www.soultemple.se

Paula håller två workshops under festivalen: "Lovespace-a wishing circle" Ett tryggt ceremoniellt space dit du kan komma med dina önskningar att få ge eller ta emot beröring och så ser vi om det går att matcha med någon/några andra. 

"Women Rising- Sisterhood & Pleasure" Du guidas till att landa i din kropp, ditt tempel, och bjuds in att ge uttryck för vad som är du just nu. I workshopen föds vi fram som njutningsgudinnan Afrodite..Jonna Liv Dragstedt

"Heartdance" 
"Heartsinging"

Jonna Liv är sångerska och kompositör från norra Norrland som genom musiken för människor hem till sin innersta kärna. Hon har guidat andra i sång/röst, meditation och inre expansion i närmare 18 år och håller Sacred Singing (meditativa sångcirklar) runtom i landet. Hennes musik kommer att släppas på Spotify inom kort.


Passa på när denna härliga själ och röst gästar storstaden! Jonna Liv kommer att hålla både heartsinging och heartdance på festivalen.

“Heartdance” - där stillhet och skratt får mötas. Meditation genom sång och enkel dans. En fantastisk portal till kärleksnärvaro och connection. Ingen sång eller dansvana krävs utan vi möts i närvaro och sjunger från hjärtat.


“Heartsinging”  Meditativa sånger och mantran. Låt din rösts klangvibrationer föra dig från huvudet till hjärtat, från görande till varande. Något av det enklaste och ändå starkaste vi kan uppleva och du behöver inte kunna sjunga en enda ton rätt.

Peter Forsberg & Mette Boström

"Conscious Breath Work"

Peter Forsberg är en naturlig healer med stark närvaro. Han har en fin balans mellan yin och yang som blir en kraftfull, närvarande, naturligt omtänksam energi som sprider sig omkring honom. Han har utbildat och fördjupat sig inom medvetenhetsträning, frigörande andning och dearmorering. Förutom att hålla grupper inom frigörande andning tillsammans med sin partner Mette, har han också en egen verksamhet där han erbjuder behandlingar och transformativ coachning.www.feelforce.se 
 
Mette Boström har genom utbildning och fördjupning i närvaro-, medvetenhetsträning och självledarskap utforskat den sanna betydelsen av hur det är att leva ett hållbart liv. Det ligger i hennes syfte att dela den resan med andra i total ärlighet, öppenhet och autenticitet. Mettes själ, hjärta och viljestyrka berör dig via hennes ögon, händer och genom energifältet som omger henne.
"Conscious Breath Work" Denna workshop handlar om att få djup kontakt med sin kropp, sina känslor och sitt inre och släppa på spänningar, stress och tillbakahållna känslor. Vi låter andningen föra dig in till det som rör sig på ett djupare plan. OBS! Rekommenderas inte vid hjärtproblem eller när du tar tyngre antidepressiva mediciner.

Läs mer om andningen i sig och deras kommande tillfällen för Conscious Breath Work här;
https://facebook.com/events/s/conscious-breath-work/1925884660927806/ Manora Nyström

"Det gör lite ont att bli hel-Leva Tantriskt när Livet Utmanar"
"Self-Love and Bodyhealing"

"Det gör lite ont att bli hel- leva Tantriskt när Livet Utmanar" Kom och lyssna på en föreläsning/föreställning med Manora Nyström som berättar om hur hon ser tantran som en väg till läkning och hur det är att leva tantriskt även i utmanade tider.. 
"Self-Love and Bodyhealing"
Om du i praktiken vill känna hur läkande tantra kan vara, genom metoder som Wheel of consent och närvarande beröring. Där du ges möjlighet att få uppleva din egen sexuella energi, där du får vara gud eller gudinna för en stund. Ja då är denna workshop rätt plats för dig.

Manora Nyström är Tantraterapeut, Tantralärare och socionom.Med både humor och djup vill hon läka hjärtan med tantran. Utöver att hon håller workshops på festivalen så koordinerar hon vårt viktiga EMO-team (Emotionellt Support Team)
 
www.manoranystrom.se


Carl Johan Rehbinder

"Tantra Lila -Playful Tantra"
"Kundalini Spanking"

Calle har hållit kurser i kärlek, sex & tantra sedan 2003, och är med över 350 workshops en av veteranerna i branschen, en erfaren och kunnig kursledare i ämnen som berör och involverar personlig utveckling, uttryck och process – inte bara sex & relation, men också teaterimprovisation och shamanism. Calle skriver mycket, bland annat om sex, erotik och relationer, både i pedagogisk text, debattartiklar samt skönlitterära texter, och har blivit publicerad i ett stort antal tidskrifter, en novellsamling som bok, samt ett stort antal noveller som ljudböcker. Calle är också fotograf, bildkonstnär och formgivare och har sysslat med gestaltande av erotik i bild och text hela sitt vuxna liv, och har sedan 1999 hemsidan Cirkus Eros. 

"TantraLila- Playful Tantra "
 På denna workshop får du ett lättsamt och lekfullt, men ändå djupgående och intensivt smakprov på tantra, för personlig utveckling och växande, på alla nivåer. Vi leker med andning, beröring, energiströmmar i kroppen, visualisering, skärpande av dina sinnen, samt medveten närvaro.
I "Kundalini spanking"  kombineras klassisk BDSM med en tantrisk attityd. Vi fokuserar på mottagandet mer än tekniken för givandet & hur man kan bli mycket mer närvarande i ögonblicket.
www.cirkuseros.nu


Annica Dahlin

"Living Intimacy"
"Heart to Heart Meditation"


Annica är en erfaren och passionerad lärare inom personligutveckling, ledarskap, tantra och relationer. Hon ger både kurser, coaching, terapi och de-armouring sessioner. Annicas passion är att skapa kärleksfulla trygga "space" där livsenergin och livet får expandera. 

Hon driver också podcasten Tantraliv för inspiration kring bla. autenticitet, relationer, kärlek och medveten sexualitet- med en önskan om att fler ska finna en djupare tillfredställelse i sina liv

"Living Intimacy" För dig som vill utforska intimiteten och sårbarheten med andra. Hur kan jag leva, känna och uttrycka mina gränser och min längtan?
Workshopen ger dig verktyg för hur du kan leva med intimitet i din vardag.

"Heart to Heart meditation" - Embodied meditation.
En gudad inre resa där du genom stillhet, rörelse och andning landar in i din egen kropp. Låt ditt nervsystem komma ner i djupare avslappning genom kontakt och närvaro med andra (valfritt)

www.annicadahlin.se
www.tantraliv.com


Jesper Lundqvist

"Yoga for Men"
"Sound and Poetry Relaxation with Gong"
"Gongrelaxation"

Jesper är gongspelare, poet och författare som yogat dagligen i över tolv år och skrivit massa böcker, barnradio och poesi.  Min strävan är att öppna var och en till sin egen potentiella kraft. Vi är alla gudomliga, fullständiga och kompletta precis som vi är. Vi har alla förmågan att vara hela, fria och lyckliga. 

" Yoga for Men " är ett yogapass anpassat till mäns kroppar och energisystem. Yogaövningar, meditationer och transformerande daoistiska energiövningar.
  "Sound and Poetry Relaxation with Gong"  En unik workshop där du guidas till djupavslappning med hjälp av poesi och klangerna från instrument designade för att öppna flödet för hälsa och välmående i kropp och sinne. Du blir mjukt och tydligt vägledd genom enkla meditations- och andningsövningar, och får sedan bädda ner dig med kuddar och filtar och sväva bort med hjälp av upplyftande gongvibrationer och bevingade ord.

www.mangalam.se
Li Tadaa

"Dance into your Lust"
"Somatic tools for heart opening experiences "
"Kundalini Spanking"

"Dance into you Lust" - a festive workshop with play, eroticism and dirty dancing. Come to learn simple, playful and sexy ways to meet others on the dance floor. 

"Somatic tools for heart opening experiences" A talk with guided  exercised where you will learn to take care of yourself and your relationships. With tools from Somatic Experiencing and trauma therapy we learn how to regulate our emotions and open up for others without expectations. 

Together with Calle Rehbinder she also facilitates "Kundalini spanking" where you can explore how BDSM and tantric attitude merge.

 Li is a queer dancer and lust coach whose research focuses on movement and intimacy as tools for healing, self-expression, and our innate gender fluidity. Li founded the movement practices “Dance into Your Lust” and "Move into Kink" which include aspects of dance and movement therapy, tantra, conscious kink, and trauma therapy. Their work also lies on a foundation of Li's lived experience in Mozambique.
www.litadaa.comJaandre Borelius

"Tantric Ropes- the art of flow through presence"
"Cuddle Space- Intimate meetings in Presence"

Jaandrée is working as a tantra therapist & as a yoga-meditation & breathwork teacher. She works with both individuals and groups. Her background lies as a therapist & organization/team developer, working with inclusion, normawareness, empowerment, team building & processleading Her aim is to support people in fully letting go, meeting one self in a safe space, held in love & vulnerability. Supporting people to come back into love & our way of being mesmerized like children. She believes that If you feel safe, You dare to (s)explore, you increase your wellbeing & stay positive towards tourself & others Jaandrée is passionate to use all senses to come closer to one self, to really feel. She used her full presence, the body, breath, sound & movement as tools for healing & awakening. She’s based in Gothenburg   sharing her magic on regular basis in Sweden & around the world as her playground. 

"Tantric Ropes the art to flow trough presence" is a workshop where you will explore how to use ropes. To tie and to be tied with deep presence.

"Cuddlespace-Intimate meetings in presence" A safly held space where you couriosly and playful can use your new tantric skills. Experiement and meet both in a physical and energetic way.

www.alivetantra.com www.wholesoma.se
Smrati Skog

"Tantrahappening"
"Tantra for couples- Deep Union"

Smrati Skog har bott och arbetat som terapeut och lärare på Osho Resort i Pune, Indien i 18 år. Hon har också gett kurser, utbildningar och sessioner på många håll i världen. De sista 6 åren ger hon Tantrapulsationträningen och Tantrahappenings i Sverige samt kurser i Sorgbearbetning.   Smrati erbjuder kurser och utbildningar samt ger privata sessioner i Tantra (för singlar och par), Frigörande andning och TantraPulsation.

 " Att mötas och att träna tillsammans med människor som vill vara sanna mot sig själva är en gåva... att återknyta kontakten med vårt inre djup. Genom fördjupad kontakt med kropp , känsla och varande, att känna att jag verkligen lever... här och nu...."  

"Tantrahappening- Möte i nuet"     Hur kan jag helt slappna av och bara vara den jag är i mötet med en ny människa?

"Deep Union - Tantra för par" Kom och utforska er relation i ett tantriskt möte!

www.tantraforum.seJonna Segergren

"Shaktiyoga"

Shaktiyoga är en skön mix av yoga, tantra, taoism och female embodyment. Utformad för att ge plats åt din feminina energi.
Klassen hjälper kroppen släppa på spänningar & väcker din feminina kraft. Ingen prestation utan nyfiket utforska vad din kropp vill & behöver. I en blandning av mjuka och dynamiska rörelser med plats för stillhet skapas en fördjupad kontakt med ditt inre. Mjuk guidning för dig genom andning, ljudande,  organic movement, shaking, sensuell beröring och bekanta yogapositioner i ett fritt utförande.

Jonna som delar med sig av sina gåvor genom yoga och kraniosakralterapi, guidar dig mjukt rakt in i din kärna av varandet.

www.jonnaslivskraft.se

Dan Götharsson

"Relationscafe"

"Relationscafe" är en kortare föreläsning följd av ett gemensamt samtal, nära och äkta. Tema: Medveten och kärleksfull kommunikation. Hur ser den kommunikationen ut? Vad står i vägen för att jag ska kommunicera så med min partner?
Dan är psykoterapeut och sexolog som guidar till ny kommunikation, fördjupad närhet & lust. Han har sin egen mottagning där han tar emot enskilda och par.

www.goteborgsrelationsbyra.se


Neppe Nimmela

"Nia Experience"

Neppe är certifierad sexsibilitycoach, Tantramassör  och Nia- instruktör som vill omfamna sensualismen i musiken och dansen. Glädje och Extas! 

Hon kommer guida dig i NiaDanceExploration. Det är en individuell tripp och upplevelse av Musik och Rörelse.  Vi utforskar vilka energier vi har för mycket eller för lite av. Ett rum av ljudande, sensualism, fart, kraft, oskuld & sexualitet.


 ” det finns inte ett uns av bevis som stöder idén att livet ska tas på allvar” 

www.lovesupport.se
Jeanina Dhara Milehag

"Shaking into Peace"
"Alive Heart"

Jeanina Dhara has passionately worked as a body-psychotherapist and coach with bioenergetics, tantra and inner child work with couples, groups and individuals around the world for over 15 years. Coming into the world of tantra and spirituality was a total life changer for her and she’s been devoted ever since to live a heart centered, present life. She loves contributing to others who want to do the same and has also trained hundreds of people and companies in coaching and Nonviolent Communication, a method that has transformed her own relations and way of relating deeply. 

"ALIVE HEART"  Awaken to love and aliveness - a workshop to get nourished, explore and connect heart-to-heart thru breathwork and togetherness. In this immersion we will dive into our bodies deeply thru the breath the first part of the night - getting grounded and at home within. Then we'll slide over to the second part with connecting exercises; movement, inquiry - a tickling way to honest sharings - and other intimacy games for heart-to-heart-connections, all in a relaxed setting. The more we can relax - the more real and yummy we can feel.

"SHAKING INTO STILLNESS" We will use the medicine of Shaking to free our bodies from tension, stress, pain and stuckness. Letting go to movement, using the breath and music for the body and head to release, relax and get back into flow and vibrancy. Then when we have shaken off whatever needed to be shaken off, we will spend time in stillness and meditation. After there will be the possibility for grounding together in a sharing.

www.bioenergetics.se
www.jeaninadhara.com

Ola Eriksson

"Men's cirkel"
"Osho Chakra Breathing"

Ola har faciliterat mansgrupper på No mind festival på Ängsbacka, Stockholm tantra festival och Space of love på Öland och har mansarbete och personlig utveckling som sin stora passion i livet. " När män vågar ta steget att möta sig själva och den smärtan vi alla bär på i ett tryggt och hållet sammanhang med andra likasinnade män sker mirakel". Ola är utbildad kropps- och tantraterapeut och jobbar sedan flera år med breathwork, dearmouring, somatic work, bodywork, shamanism och olika tantriska tekniker i sitt arbete med både män och kvinnor. 

"Osho chakra breathing" - Start Sunday morning with an active breath meditation where we will open up our bodies by breathing through our seven chakras. 

  "Men's circle"- Brotherhood, Power and Intimacy. In a safe and secure space come together with other men to explore different aspects of manhood. This workshop is an invitation to Man In as suppose to what is asked of us men: to Man up, often ignoring the breadth of our experience.
 
www.olaeriksson.net


DJ Atmavidya

"Ecstatic DinnerDanceParty"
"Ecstatic Dance"

Festivalens DJ Robin Atmavidya Björkil kommer spela riktigt svängig psytrance  med tribalinslag och får oss gå in i transdans.

"Everything is Connected ॐ Everything is Divine"

Robin Westerberg

"Cuddle Space- intimate meetings in precence "

Jag tror på det djupare mötet mellan människor och brinner för att hjälpa människor öppna upp och hitta hem i sig själva. Acceptans, balans och intuition är ledord som betyder mycket för mig.
Drivkraften att hjälpa andra är ett resultat av den inre upptäcktsresa jag ägnat mig åt större delen av mitt liv.
Idag jobbar jag aktivt med massage, bodywork och yoga med Göteborg som bas.