En hel dag med spännande tantrisk sexualmagi

SEXUALMAGI
Kommer datum vt 19  
Utforska sexualmagins magiska värld-

Kan du använda lusten och den sexuella energin för att nå dina mål och transformera dig eller din relation?
Ja!! Kom och utforska sexualmagi under en hel dag. Du kommer få möta din inre magiker och skapa magi..

Kanske är det något särskilt du önskar blomstra lite mer i ditt liv? Under dagen kommer du få fundera på detta, skapa en symbol för det du önskar och sedan med sexualmagins kraft släppa ut önskan i universum.. Denna dag kommer att vara en resa i dig själv och i din energi även om vi använder möten med andra och beröring som verktyg på vägen. Jag har använt mig av sexualmagi både med min man för att rikta relationen i rätt riktning och själv för att använda den sexuella energin att affirmera det jag vill ha livet och nå mina mål. Det är ett fantastiskt redskap och därför vill jag dela det mer er!

Kursen passar dig som vill utforska lite mer inom sexualiteten. Du har mediterat tidigare och gått någon kurs inom tantra eller sexualitet och känner dig bekväm i dessa rum. Vi kommer göra både enskilda övningar och övningar med partner och det går utmärkt att anmäla sig både som singel eller med partner. Man kan delta i kursen påklädd och jobba med energin men jag kommer att välkomna avkläddhet i flera övningar så du behöver vara bekväm med andras nakenhet. Och bekväm med att uppleva sexuell energi och lust i grupp!

Tid: 10-17
Plats: Mycket mysiga Göteborgs kundaliniyogacenter, Nordostpassagen 19. Vägbeskrivning se www.kundaliniyoga.se
Pris: 950kr /pers eller 750kr för dig med mindre pengar
Fika finns där men lunch fixar ni själva. Det finns många bra matställen nära och ni kan också värma mat i lokalen. Om du behöver boende ordnar du med detta själv men jag kan ge tips.
Anmälan/frågor: Mail paula@lustinlife.se eller sms/ring 073 731 46 56. Beskriv i anmälan din tidigare erfarenhet av att vara i dessa rum.
Betalning: När du anmält er så skickar jag ett bekräftelsemail. Då vet du att det finns plats. Ibland kan det dröja lite innan detta mail kommer. När du fått bekräftelsemailet så betalar du in till swish 123 326 1997 eller bg 276-7127 snarast möjligt, ange namn,datum och kurs. När jag har pengarna på kontot är du helt anmäld och klar att gå på sexmagikurs!
Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej om det är närmare än 14 dagar innan kursstart. 15- 30 dagar innan återbetalas 50% av avgiften.
♥ ♥ ♥