Dearmorering

Pris Dearmorering 120 min 2600 kr
Första gången kan det vara bra med 180 min 3900 k

(Om du har stort behov av behandling men inte har ekonomi till det hör av dig)

Vill du känna dig mer fri? Det här är en djupgående healingbehandling som frigör spänningar och blockeringar genom att jag trycker på olika punkter på din kropp. Jag trycker inte hårt men ändå kan det göra ont och även framkalla olika känslor när jag behandlar vissa punkter och områden.
När vi går igenom olika erfarenheter i livet och trauman bygger kroppen upp ett skydd, som en rustning. Det är kanske bra just då men senare ställer detta skydd sig i vägen för vår fulla potential. Därför kan det vara otroligt fint att hjälpa kroppen att frigöra sig, dearmorera kroppen. Dearmoreringen kan upplevas rent fysiskt men även emotionellt, psykiskt, mentalt och energimässigt. Jag jobbar både med helkroppsdearmorering och sexuell dearmorering.


Sexuell Dearmorering/Yoni Dearmorering


Hela kroppen kan dearmoreras . Det kan vara punkter varsomhelst på kroppen som jag trycker på.  Om du önskar det så kan jag även behandla könet. Särskilt för kvinnor kan det vara fantastiskt att arbeta med dearmorering av yonin, könet. För att få en ökad avslappning och känslighet, mer kontakt med den sexuella energin och njutningen. Jag ger både helkropps och sexuell dearmorering både till kvinnor och män. 

Behandlingen börjar alltid med ett samtal, första gången blir samtalet längre för att jag ska få en bra bild av av dig och hur du har det. I behandlingen ingår även oftast guidning kring andningen och även mjuk, avslappnande beröring. Närvaro, avslappning och andning är viktiga grunder för en god behandling. Om det känns rätt kan jag även kombinera dearmorering med sinnlig tantramassage.

Rummet är varmt och ombonat för att du ska kunna slappna av helt. Det är viktigt att du känner dig trygg med mig och jag kommer göra allt för att du ska kunna känna det. Hos mig är alla känslor välkomna och det kan komma upp t.ex. sorg, njutning eller ilska. Det är helt naturligt att känna sig pirrig inför en första session men du kan känna dig helt trygg med att jag finns där för dig. För hela dig med allt du är.