LOVESPACE Varberg

Vårt koncept för dig som längtar efter gemenskap och härligt häng ihop med andra som har liknande intressen av att utforska livet och oss själva.

Vårt nya koncept för dig som längtar efter gemenskap och härligt häng ihop med andra som har liknande intressen av att utforska livet och oss själva. Vi kommer dansa ihop och ha olika workshops med mantrasång, trumresor, aktiva oshomeditationer, enklare tantraövningar mm. Vi kommer hålla i en del kvällar själva men har ofta med gäster. En viktigt del är att det varje gång blir gemensam fika så vi har tid att umgås och hänga ihop.
För oss är det viktigt att du känner att det här är en plats för dig där du kan lyssna in vad du behöver i stunden och du behöver inte vara med på allt, du väljer själv.  Lokalen är supermysig och det finns plats för dig både att ta ut svängarna i dansen, hänga i soffan eller ligga och vila. Alla, verkligen alla är välkomna och du behöver inte ha någon erfarenhet eller förkunskap utan kom precis så som du är!

TID & PLATS 

Just nu inga inplanerade träffar men håll utkik här till hösten! 

Vi har under våren setts söndag em och vi har varit på  Beas Gong och Yoga, Järngatan 2 i Varberg. Det är 3 km från Varbergs station men vi fixar skjuts om du önskar bara du säger till innan. Kommer du med bil kan du parkera på p-platser vid entren eller runtomkring huset.

PRAKTISKT & FIKA

Du kan komma precis som du är. Bra att ha kläder som du kan röra dig i och känner dig bekväm i. Skippa gärna parfym. Vattenflaska är bra är bra att ha med. Till lokalen är det en trappa  och det finns ingen hiss. Det finns yogamattor, kuddar och filtar i lokalen.
Vi kommer fixa enkel fika varje gång men det blir så mycket härligare om alla tar med ett bidrag så det blir en hel fikabuffet. Tex kan du ta med frukt/grönsak, en röra, ost, pålägg, något du bakat, snacks.. Vegetariskt tack!

PRIS & ANMÄLAN 

Anmäl dig genom att maila till Paula på paula@lustinlife.se eller skicka sms till 0737314656.
Din investering är 300 kr som du swishar till 123 0143 883 eller sätter in på bankgiro: 276-7127 och märker betalningen "Lovespace". För dig med mindre pengar 250 kr. Anmälan är bindande vilket betyder att pengarna inte betalas tillbaka om du inte kan komma. Du kan däremot skicka någon annan i ditt ställe.

ARRANGÖRER 

Paula Nygren & Henrik Bengtsson. Varbergsbor sedan 2007 och vi har hållit workshops av olika slag sedan 2010 men mest på andra platser än Varberg. Vi har levt & utvecklats tillsammans sedan 2005 och har tre barn ihop. Paula har företaget www.lustinlife.se på heltid och är passionerad sexsibilitycoach och tantralärare. Hon ger privata sessioner för både enskilda och par med massage, dearmorering & coachning samt håller kurser och undervisar på festivaler och faciliterar även en längre träning för kvinnor. Henrik har tidigare fördjupat sig inom shamanismen. Numera har han mansdagar utifrån de manliga arketyperna. Tillsammans har de haft tantriska parkurser sedan 2013.