Tantramassage

Priser

Tantramassage och samtal 2 timmar 2000 kr
Tantramassage och samtal 3 timmar 3000 kr
Privatkurs i Tantramassage för par 2 tim 2200 kr, 3 tim 3300 kr 

Privatkurs i Tantra för enskilda/par 2 tim 2200 kr, 3 tim 3300 kr Tantramassage är en sinnlig, intuitiv massage av hela kroppen som utgår från dina behov. Varje session börjar med ett samtal för att tillsammans komma fram till vad du vill uppleva, din intention med behandlingen avgör hur den läggs upp.

Kanske vill du uppleva mera lust och komma i kontakt med din livsenergi. Eller så längtar du efter att bli hållen och känna dig trygg. Kanske känner du att du vill öppna ditt hjärtat mera. Eller så upplever du dig blockerad och spänd och vill släppa på detta. Kanske vill du få en stund att bara slappna av och njuta, en stund bara för dig. Eller så vill du helt enkelt utforska olika sorters beröring och lära dig mer om vad du njuter av.

Innan massagen får du landa i din kropp och jag guidar dig i avslappning och andning. Just närvaron och andningen är en otroligt viktig del i tantran så här lägger vi grunden för din upplevelse. I massagen utgår jag sedan från de fyra elementen.
Ofta börjar jag med trygg, jordande beröring, tryck, närhet och att hålla om. De flesta uppskattar mycket de långsamma strykningarna med med olja över hela kroppen som är som ett flödande vatten och de lätta luftiga beröringarna med sjalar och fjädrar. Jag kan även använda mer eldig beröring som naglar och smisk för att få igång energin i kroppen. I tantramassagen inkluderas även yoni eller lingammassage om det känns rätt. Jag kan även kompletera med att trycka på dearmoreingspunkter för att lösa upp spänningar och blockeringar. Varje behandling blir unik och utformas i samråd med dig.

Rummet är varmt och ombonat för att du ska kunna slappna av helt. Du får gärna vara naken under massagen men jag har lättare kläder på. Massagen upplevs ofta som lustfylld och många kommer i kontakt med en ny sorts lust och pirr i hela kroppen. Alla känslor välkomnas och du kan känna lust men det kan också komma upp t.ex.sorg, glädje eller ilska. Det är naturligt att känna sig lite pirrig inför en första session men jag hjälper dig att vara här och nu under behandlingen och du kan känna dig helt trygg med att jag finns där för dig.


Vill ni komma som par får ni lära er denna fantastiska massagen genom att jag visar på en i taget och ni sedan övar på varandra. Det är en fantastisk massage att ta med hem för att lära er nya sätt att njuta och beröra varandra på.