Tantramassage

Priser

Tantramassage och samtal förr män 2 tim 3200 kr
Tantramassage och samtal för män 3 tim 4800 kr 

Tantramassage och samtal för kvinnor 2,5 tim 3200 kr
Privatkurs i Tantramassage för par 2 tim 3200 kr, 3 tim 4800 kr 

Privatkurs i Tantra för enskilda/par 2 tim 3200 kr, 3 tim 4800 kr Tantramassage är en sinnlig, intuitiv massage av hela kroppen som utgår från dina behov. Varje session börjar med ett samtal för att landa  tillsammans och komma fram till vad du vill uppleva, din intention med behandlingen avgör hur den läggs upp.

Kanske vill du uppleva mera lust och komma i kontakt med din livsenergi. Eller så längtar du efter att bli hållen och känna dig älskad. Kanske känner du att du vill öppna ditt hjärtat mera. Eller så upplever du dig blockerad och spänd och vill släppa på detta och få en mer terapeutisk behandling. Kanske vill du få en stund att bara slappna av och njuta, en stund bara för dig. Eller så vill du helt enkelt utforska olika sorters beröring och lära dig mer om vad du njuter av. Kanske har du bekymmer med potensen, för tidig utlösning, samlagssmärtor etc vilket tantramassage kan vara till god hjälp för.

Innan massagen får du landa i din kropp och jag guidar dig i avslappning och andning. Just närvaron och andningen är en viktiga nycklar i tantran så här lägger vi grunden för din upplevelse och jag kommer återkomma till det under hela behandlingen.


 I massagen utgår jag sedan från de fyra elementen. Ofta börjar jag med trygg, jordande beröring, tryck, närhet och att hålla om. De flesta uppskattar mycket de långsamma strykningarna med med olja över hela kroppen som är som ett flödande vatten och de lätta luftiga beröringarna med sjalar och fjädrar. Jag kan även använda mer eldig beröring som naglar och smisk. Under sessionen jobbar jag även på ett energimässigt plan för att få igång din livsenergi. I tantramassagen inkluderas även yoni eller lingammassage om du önskar det  Jag kan även kompletera med att trycka på dearmoreingspunkter för att lösa upp spänningar och blockeringar. Varje behandling blir unik och utformas i samråd med dig.

Rummet är varmt och ombonat för att du ska kunna slappna av helt. Du får gärna vara naken under massagen men jag har lättare kläder på. Massagen upplevs ofta som väldigt  lustfylld och många kommer i kontakt med en ny sorts lust och pirr i hela kroppen. Alla känslor välkomnas och du kan känna lust men det kan också komma upp t.ex.sorg, glädje eller ilska. Det är naturligt att känna sig lite pirrig inför en första session men jag hjälper dig att vara här och nu under behandlingen och du kan känna dig helt trygg med att jag finns där för dig.


Vill ni komma som par får ni lära er denna fantastiska sinnliga massagen genom att jag visar på en i taget och ni sedan övar på varandra. Det är en fantastisk massage att ta med hem för att lära er nya sätt att njuta och beröra varandra på. Jag lär även ut intimmassage till par.