Länkar

Bra info

Mer info om dearmorering och den metod jag är utbildad i hittar ni på:
www.the-gaia-method.com

Festivaler och kursgårdar

Sexsibilityfestivalen, den mest livsbejakande och njutningsfulla festivalen att gå på.. på kursgården Ängsbacka
http://www.angsbacka.se/event/sexsibility-festivalen/

På vackra kursgården Ängsbacka finns det även andra festivaler att delta i året runt och massor av kurser för inre utvecklig.
www.angsbacka.se

På vackraste stranden i Bödabukten på Öland finns det varje sommar i Juni möjlighet att komma på underbara Space of Love festivalen som erbjuder workshops i tex yoga, dans, svetthyddor, tantra.. . fantastiskt ställe för hela familjen och barnen har särskilda aktiviteter.
www.spaceoflove.nu/

Om du vill fördjupa dig i den underbara expanderande yogaformen kundaliniyoga rekommenderar jag varmt kursgården Mangalam i Dagsås utanför Varberg.
www.mangalam.se

Kollegor

Lorenzo Stjernqvist är grundaren av sexsibilitycoachutbildningen och sexsibilityfestivalen. Han är en underbar människa med stor kunskap och ett mycket varmt och kärleksfullt hållande. Han håller både kurser och tar emot klienter i Stockholm.
www.starspray.com

Om du söker tantramassage men vill ha en man som utför den kan jag varmt rekommendera min egen man Henrik Bengtsson, Varberg.
www.soultemple.se

En härlig kvinna som jobbar med dearmorering och shamansk wombhealing i Stockholm är Annelie på
www.joy4life.se

Om du har smärt- stress- och hormonproblematik så kan Kraniosakral terapi vara något du vill prova på? Min vän Jonna, även hon i Grimetons skogar, ger denna mjuka men kraftfulla behandling.
www.jonnaslivskraft.se