Privatkurs i Tantra

Privatkurs i Tantra

-för enskilda eller par som vill lära sig mer om tantra på enskilda sessioner

Pris: 3200 kr för 2 timmar
Pris : 4800 för 3 timmar

​​​​​​Välkommen till mitt tantratempel och utforska tantrans magi i ett tryggt rum utan andra. Vi utforskar det tantriska mötet och gör tantriska övningar med tex andning, ögonkontakt och beröring. Kommer ni som par gör ni övningar med varandra. Kommer du själv gör du övningar med mig eller med dig själv. Varje session skräddarsys efter dina/era behov och vad jag som tantralärare föreslår men det handlar om att mötas tantriskt. Det kan vara övningar kring hur vi hittar närvaron i oss själva och i mötet. Olika meditationer med andning eller rörelse. Utforska att ha en längre stunds ögonkontakt, se och bli sedd. Andningsövningar tillsammansför att slappna av eller för att känna mer energi och njutning. Vi kan också öva på kommunikationen. Eller hur du får precis den beröring du önskar. Du kan även få utveckla din förmåga att ge tantrisk beröring och hur beröring både ges och tas emot med mer njutning.


Privatkurs i Tantramassage för Par

-för par som vill lära sig att ge varandra tantramassage 

Pris: 2600 kr för 2 timmar

Pris: 3900 kr för 3 timmar

Här får ni lära er om tantramassage! Ni får nya sinnliga sätt att beröra varandra på och tips hur ni kan njuta mer av beröring. Vi börjar med ett samtal för att jag ska lära känna er lite. Sedan arbetar vi praktiskt med massagen och jag visar på en i taget och ni övar på varandra under min guidning. Jag kan även instruera bara muntligt om det känns bättre. Allt läggs upp efter era önskemål och med min kompetens som tantralärare.
Är det första gången ni kommer till mig behöver vi tre timmar för att hinna både samtal och massage av båda. Vill ni även lära er en fullständig yonimassage behövs hela sessionen för det så då är det bra att boka två sessioner.

Vad kan Tantra ge dig/er?

Vill du njuta mera? När vi ger kroppen positiva upplevelser med mycket njutning så ger vi den nya njutningsfulla cellminnen. Njutbar beröring som tantramassage kan alltså göra att njutningsbanorna i kroppen blir större och du njuter mera.
Vill du utveckla ditt sexliv, ha bättre sex?
 Då kan tantra vara något för dig. Det är att fördjupa sexualiteten bortom bara den fysiska friktionens njutning av sex till att ta med hela din kropp och själ. Öppna upp en större känslighet. Du får nycklar som andning, rörelse och ljud..
Vill du hela något i din sexualitet?
 Många av oss bär upplevelser av sex som inte varit positiva. Kanske till och med traumatiska upplevelser och övergrepp. Med tantrans mjukhet och närvaro kan du öppna upp och vara i kontakt med din kropp och dina känslor och tillåta allt att få finnas utan några speciella mål.
Vill du ha en ännu bättre relation?
 Sex, beröring och njutning är en viktig del av en kärleksrelation. Med tantra kan ni bejaka det ni längtar efter och få verktyg att kommunicera hur ni vill ha det.
Vill du uppnå en andlig dimension i sexlivet?
 Tantra är en andlig tradition som inkluderar meditation och närvaro. Du kan utöva Tantra oavsett vad du har för religion då det är en andlig men inte religiös praktik.
 
Jag ger även tantrakurser i grupp. "Sacred Union Tantra for couples" kurser med min partner, både längre helgretreats och enskilda dagar. För kvinnor håller jag en längre träning "Women Rising- a Tantric Training For The Urban Goddess" och andra events. Har tantriska Lust in Life kvällar öppna för alla i Göteborg. Håller även onlineevent. Kika under fliken Tantrakurser för mer info.