Sexsibility

Vad är Sexsibility?

"Sexsibility" (Sexsibilitet på svenska) innebär att ha sex med sensibilitet. En sexualitet som handlar om närhet, närvaro, tillit, lyhördhet, kraft och hängivelse. En sexualitet där alla våra delar får vara med - vår djuriska kraft, vår mänskliga sårbarhet och vårt andliga ljus....
Målet med Sexsibility-coachning är kunna acceptera och omfamna det som ÄR, tillåta sig att känna det man känner, älska sig själv precis som man är, att njuta mer av livet och känna sig mer levande."
-Lorenzo Stiernquist,  grundare och ansvarig för Sexsibility-coachutbildningen 

(mer info om sexsibility finns på www.sexsibility.com)

Jag är sexsibilitycoach utbildad av Lorenzo och jag tycker orden ovan beskriver så väl det jag jobbar med. Närvaro, hängivelse, tillåtande av allt inom oss, att känna sig mer levande.. Och detta är ledsstärnor för mig både på enskilda sessioner och kurser jag håller.

Är sexsibilitycoachning något för dig/er?

Vill du njuta mera? När vi ger kroppen positiva upplevelser med mycket njutning så ger vi den nya njutningsfulla cellminnen. Sexsibility och njutbar beröring som tantramassage kan alltså göra att njutningsbanorna i kroppen blir större och du njuter mera.
Vill du utveckla ditt sexliv, ha bättre sex? Då kan sexsibility vara något för dig. Det är att fördjupa sexualiteten bortom bara den fysiska friktionens njutning av sex till att ta med hela din kropp och själ. Du får nycklar som andning, rörelse och ljud..
Vill du hela något i din sexualitet? Många av oss bär upplevelser av sex som inte varit positiva. Kanske till och med traumatiska upplevelser och övergrepp. Med sexsibilityn kan du öppna upp till njutning och att vara i kontakt med din kropp när du har sex. Du sätter hela tiden dina egna gränser.
Vill du ta reda på vad du njuter av? Det kanske inte alltid är självklart vad vi njuter av, eller att vi tillåter oss att njuta. I sexsibilityn kan du utforska detta och vi jobbar mycket med att hitta ditt ja och ditt nej. Få känna din lust och vad du vill utforska i sex.
Vill du ha en ännu bättre relation? Sex, beröring och njutning är en viktig del av en kärleksrelation. Med sexsibility kan ni bejaka det ni längtar efter och få verktyg att kommunicera hur ni vill ha det. Vi kan göra övningar tex. där ni möts i hjärtat eller får öva på att ge och få den beröring ni önskar.

Jag ger coachning för enskilda och par,  njutbar tantramassage och håller olika kurser i ämnet. Välkommen att höra av dig/er!