Privatkurs i Tantra

Privatkurs i Tantra

Välkommen till mitt tantratempel och utforska tantrans magi i ett tryggt rum utan andra. Vi utforskar att mötas tantriskt och gör tantriska övningar med tex andning, ögonkontakt och beröring. Kommer ni som par gör ni övningar med varandra. Kommer du själv gör du övningar med mig eller med dig själv. Varje session skräddarsys efter dina/era behov och vad jag som tantralärare föreslår.  

Pris: 2200 kr för 2 timmar
Pris : 3300 för 3 timmar
 

Privatkurs i Tantramassage för Par

Här får ni lära er om tantramassage, få nya sinnliga sätt att beröra varandra på och tips hur ni kan njuta mer av beröring. Jag visar på en i taget och ni övar på varandra.
Pris: 2200 kr för 2 timmar
Pris: 3300 kr för 3 timmar

Är det första gången ni kommer till mig behöver vi tre timmar för att hinna både samtal och massage. Vill ni även lära er en fullständig yonimassage behövs ytterligare en session efter det första tillfället.Vad kan Tantra ge dig/er?

Vill du njuta mera? När vi ger kroppen positiva upplevelser med mycket njutning så ger vi den nya njutningsfulla cellminnen. Njutbar beröring som tantramassage kan alltså göra att njutningsbanorna i kroppen blir större och du njuter mera.
Vill du utveckla ditt sexliv, ha bättre sex?
 Då kan tantra vara något för dig. Det är att fördjupa sexualiteten bortom bara den fysiska friktionens njutning av sex till att ta med hela din kropp och själ. Öppna upp en större känslighet. Du får nycklar som andning, rörelse och ljud..
Vill du hela något i din sexualitet?
 Många av oss bär upplevelser av sex som inte varit positiva. Kanske till och med traumatiska upplevelser och övergrepp. Med tantrans mjukhet och närvaro kan du öppna upp och vara i kontakt med din kropp och dina känslor och tillåta allt att få finnas utan några speciella mål.
Vill du ha en ännu bättre relation?
 Sex, beröring och njutning är en viktig del av en kärleksrelation. Med tantra kan ni bejaka det ni längtar efter och få verktyg att kommunicera hur ni vill ha det.
Vill du uppnå en andlig dimension i sexlivet?
 Tantra är en andlig tradition som inkluderar meditation och närvaro. Du kan utöva Tantra oavsett vad du har för religion då det är en andlig men inte religiös praktik.
 
Jag ger även tantrakurser i grupp. "Tantra för par" kurser med min man Henrik, både längre helgretreats och enskilda dagar. För kvinnor håller jag en längre träning "Women Rising- a Tantric Training For The Urban Goddess" och andra events. Har tantriska Lust in Life kvällar öppna för alla i Göteborg. Håller även endel onlineevent.