Tantra

Vad är Tantra?

Text kommer..

Är Tantra något för dig/er?

Vill du njuta mera? När vi ger kroppen positiva upplevelser med mycket njutning så ger vi den nya njutningsfulla cellminnen. Njutbar beröring som tantramassage kan alltså göra att njutningsbanorna i kroppen blir större och du njuter mera.
Vill du utveckla ditt sexliv, ha bättre sex? Då kan tantra vara något för dig. Det är att fördjupa sexualiteten bortom bara den fysiska friktionens njutning av sex till att ta med hela din kropp och själ. Öppna upp en större känslighet. Du får nycklar som andning, rörelse och ljud..
Vill du hela något i din sexualitet? Många av oss bär upplevelser av sex som inte varit positiva. Kanske till och med traumatiska upplevelser och övergrepp. Med tantrans mjukhet och närvaro kan du öppna upp och vara i kontakt med din kropp och dina känslor och tillåta allt att få finnas utan några speciella mål.
Vill du ha en ännu bättre relation? Sex, beröring och njutning är en viktig del av en kärleksrelation. Med tantra kan ni bejaka det ni längtar efter och få verktyg att kommunicera hur ni vill ha det.
Vill du uppnå en andlig dimension i sexlivet? Tantra är en andlig tradition som inkluderar meditation och närvaro. Du kan utöva Tantra oavsett vad du har för religion då det är en andlig men inte religiös praktik.
 
Jag ger Tantra för par kurser med min man Henrik, både helgretreats och enskilda dagar. För kvinnor håller jag och min kollega Anna Women Rising- a Tantric Training For The Urban Goddess.
Sedan har jag privata tantrakurser och sessioner för enskilda och par samt ger sinnlig och njutbar tantramassage.

Välkommen att höra av dig/er!