Tantra för par - retreat på kursgård

TANTRARETREAT FÖR PAR

-Tantramassage & Sinnliga Möten feb 2022, datum kommer


-Sexualmagi & Energi 23-25/9 2021 samt 9-11/12 2021
 

✨Välkomna på en njutbar resa tillsammans med din partner på mysiga Yoga Mangalam kursgård vid de vackra Halländska bokskogarna. Med Paula & Henrik på Lust in Life✨
Dessa retreats är till för er att ni som par ska kunna utforska tantrans magi samt att fylla på och ha tid för varandra. Det är kärleksfulla helger där ni kan uppleva ännu större närhet, kärlek, energi och lust. Kursen passar alla par oavsett ålder, sexuell läggning eller identitet och oberoende av hur länge ni varit ihop och om ni är erfarna tantriker eller nyligen blivit nyfikna på tantra.

Vi kommer att vara avklädda i vissa övningar, men ni bestämmer såklart alltid själva. Men  ni behöver vara bekväma med andras nakenhet och sexuell energi i rummet. Ni gör alla övningar med er partner och vi kommer varva övningar i salen med övningar som ni gör i avskildhet på era egna rum.

Covid 19: Vi är en mindre grupp på max 8 par och tänker på att hålla avstånd till de andra paren samt ha god hygien. Ingen kommer med symptom och självklart är vi mer flexibla med avbokning i dessa tider tex kan ni flytta fram ert deltagande till nästa tillfälle.

✨INNEHÅLL "Sexualmagi & Energiarbete"✨
-Under helgen kommer vi utforska sexualmagi. Ni kommer få möta era inre magiker och skapa magi!
-Tid för tantrisk sammansmältning och njutning
-Tantriska nycklar som öppnar kroppen för mer njutning
-Tekniker för att bygga din egen energi
-Cirkulera energi mellan er på olika sätt
-Utveckla den kärleksfulla kommunikationen
-Få den beröring du vill ha precis som du vill ha den
-Orgasmisk andning
-Att mötas på djupet med ögonkontakt & i hjärtats energi
-Närhet & Närvaro i dig själv och med din älskade

✨INNEHÅLL "Helande Beröring & Sinnliga möten"✨
-Tid för Tantrisk sammansmältning och njutning
-Tantriska nycklar för att njuta ännu mer av att både ge och ta emot beröring
-Aktiva meditationer för att bygga din egen energi
-Ge och ta emot njutbar helkroppstantramassage enligt de fyra elementen
-Yoni och Lingam massage
-Introducera dearmorering för att ge healing och lösa upp blockeringar
-Upplevelser för alla era sinnen
-Mötas i tantrisk andning
-Utveckla den kärleksfulla kommunikationen
-Närvaro i din kropp och med din partner

✨TID✨
 "Helande Beröring & Sinnliga möten" feb 2022, datum kommer

"Sexualmagi och energimöten"  23-25/9 samt 9-11/12 2021
Torsdag till Lördag. Start med middag kl 18 på torsdagen. Check in från kl 17. Avslutas kl 16 på lördagen. Söndagen hemma för att integrera vilket är väldigt uppskattat, ge er själva gärna en lugn dag ihop då. 
(Det kan gå att stanna en natt extra för att bara vara tillsammans och njuta på Mangalam hör av er till Emma på 0761456913, dock ingen matservering då)

✨PRIS✨
4400 kr per person varav 2500 är kursavgift och 1900 kr för kost & Logi. Boende i dubbelrum. Vill ni ha egen dusch och toalett finns tre sådana rum för 500 kr extra. Maten är ekologisk, vegetarisk mat kärleksfullt tillagad av vår fantastiska kock. 

✨PLATS✨
Kursgården Yoga Mangalam  ligger i Dagsås, mitt i de vackra bokskogarna utanför Varberg.  Adress Klef 51, 432 77 Tvååker. Det kan vara svårt att ta sig dit kommunalt så hör av er i god tid om ni behöver hämtas någonstans. Särskilt därifrån på lördagen kan det saknas bussar även från Tvååker som är närmsta samhälle. Kursgården är inte tillgänglighetsanpassad utan har trappsteg och små toaletter. 

✨ANMÄLAN & FRÅGOR ✨
Maila era båda namn och mailadresser till Paula@lustinlife.se så kommer ni att få ett bekräftelsemail efter ett litet tag med all info ni behöver.
Eller hör av er på 073-731 46 56.
Anmälan är bindande och vid avbokning 14 dagar innan återfås inget. 15-30 dagar innan återfås 50% av kursavgiften. Vid sjukdom får ni 80% tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. För covid symptom behövs inte intyg men ett aktuellt provsvar.

✨KURSLEDARE ✨
Paula Nygren och Henrik Bengtsson.
Erfarna kursledare som hållit parkurser sedan 2013. De har levt, älskat och utvecklats tillsammans sedan 2005 och har tre barn ihop. Paula har företaget www.lustinlife.se och är passionerad sexsibilitycoach, erfaren tantralärare och dedikerad kroppsterapeut. Henrik har fördjupat sig inom shamanismen och ger kraftfull shamansk healing och inkännande tantramassage samt håller beröringskurser i sitt företag www.soultemple.se

Varmt välkomna att utforska mer av er i kärlek. Vi ser fram emot att få guida er i detta.

❤️❤️❤️