Tantra för par - retreat på kursgård

TANTRARETREAT FÖR PAR

På magiskt vackra Sörby Retreatcenter

-Tantramassage & Sinnliga Möten 7-9/9 2023

-Sexualmagi & Energi 23-25/11  2023

 

✨Välkomna på en njutbar resa tillsammans med din partner på fantastiska Sörby Retretcenter mitt på den vackra halländska landsbygden. Med Paula & Henrik på Lust in Life✨
Dessa retreats är till för er att ni som par ska kunna utforska tantrans magi samt att fylla på och ha tid för varandra. Det är kärleksfulla helger där ni kan uppleva ännu större närhet, kärlek, energi och lust. Kursen passar alla par oavsett ålder, sexuell läggning eller identitet och oberoende av hur länge ni varit ihop och om ni är erfarna tantriker eller nyligen blivit nyfikna på tantra.

Vi kommer att vara avklädda i vissa övningar, men ni bestämmer såklart alltid själva. Men  ni behöver vara bekväma med andras nakenhet och sexuell energi i rummet. Ni gör alla övningar med er partner och vi kommer varva övningar i salen med övningar som ni gör i avskildhet på era egna rum.

✨INNEHÅLL "Sexualmagi & Energi"✨
-Under helgen kommer vi utforska sexualmagi. Ni kommer få möta era inre magiker och skapa magi!
-Tid för tantrisk sammansmältning och njutning
-Tantriska nycklar som öppnar kroppen för mer njutning
-Tekniker för att bygga din egen energi
-Cirkulera energi mellan er på olika sätt
-Utveckla den kärleksfulla kommunikationen
-Få den beröring du vill ha precis som du vill ha den
-Orgasmisk andning
-Att mötas på djupet med ögonkontakt & i hjärtats energi
-Närhet & Närvaro i dig själv och med din älskade

✨INNEHÅLL "Tantramassage & Sinnliga möten"✨
-Tid för Tantrisk sammansmältning och njutning
-Tantriska nycklar för att njuta ännu mer av att både ge och ta emot beröring
-Aktiva meditationer för att bygga din egen energi
-Ge och ta emot njutbar helkroppstantramassage enligt de fyra elementen
-Yoni och Lingam massage alltså helande könsmassage
-Introducera dearmorering för att ge healing och lösa upp blockeringar
-Upplevelser för alla era sinnen
-Mötas i tantrisk andning
-Utveckla den kärleksfulla kommunikationen
-Närvaro i din kropp och med din partner

✨TID✨ 

Torsdag till Lördag. Start med middag kl 18 på torsdagen. ankomst till Sörby och check in från kl 17. Avslutas kl 16 på lördagen. Söndagen hemma för att integrera vilket är väldigt uppskattat, ge er själva gärna en lugn dag ihop då. 
(Det kan gå att stanna en natt extra för att bara vara tillsammans och njuta på Sörby retreatcenter. Hör av er till Liselotte då på 0737 08 00 29)

✨PRIS✨
4800 kr per person varav 2300 är kursavgift och 2500 kr för kost & Logi. Boende i fina dubbelrum. Maten är ekologisk, vegetarisk mat kärleksfullt tillagad av fantastisk kock. 

✨PLATS✨
Sörby Retreatcenter är en ekologiskt byggd kursgård som ligger på en naturskön plats mitt i Halland.  Det ligger 1 tim och 15 min från Göteborg, 2 tim från Malmö. 5,5 tim från Stockholm. Det går att åka kollektivt till närmsta by Vessigebro, säg bara till i god tid om ni vill bli hämtade vid bussen. 

✨ANMÄLAN & FRÅGOR ✨
Maila era båda namn och mailadresser till Paula@lustinlife.se så kommer ni att få ett bekräftelsemail efter ett litet tag med all info ni behöver.
Eller hör av er på 073-731 46 56.
Anmälan är bindande och vid avbokning 14 dagar innan återfås inget. 15-30 dagar innan återfås 50% av kursavgiften. Vid sjukdom/sjukt barn får ni 80% tillbaka mot uppvisande av läkarintyg.

✨KURSLEDARE ✨
Huvudlärare är Paula Nygren på www.lustinlife.se som är passionerad tantramassör, dedikerad sexsibilitycoach och erfaren tantralärare. Hon har hållit tantrakurser för par sedan 2013. Med sig på parkurserna har hon sin partner Jarno Kinnunen som brinner för andning & energi , leder breathwork och är tantramassör , mer info om Jarno finns på www.newlevel.nu 


Varmt välkomna att utforska mer av er i kärlek. Vi ser fram emot att få guida er i detta.

❤️❤️❤️