Lust in Life kvällar
-mötas och bli mött, beröras och bli berörd-

LUST IN LIFE KVÄLLAR  I GÖTEBORG 

Hösten 2023:
Tisdag 29/8 "Explore your chakras" 
Tisdag 10/10 "Breath & Energy"
Onsdag 6/12 " Touch and get Touched"

Mer info om tema för varje kväll kommer finnas i facebookeventen som skapas på min facebooksida 

"Lust in Life"  (1) Lust in Life | Facebook   

På kvällar är det alltid olika teman men de brukar innehålla möten, övningar och beröring. Du kan tex. få öva på kommunikation, olika andningstekniker, ge och ta emot beröring, följa dina impulser, sätta gränser, hitta din kraft, bli hållen och släppa taget.
Stort fokus läggs på att vara närvarande i sin kropp och lyssna in vad du vill. Mer info om varje enskild kväll och dess tema kommer någon månad innan i ett evenemang på facebook. Ge mig din mailadress, gilla min facebooksida (1) Lust in Life | Facebook eller gå med i min fb grupp "Lust in Life-Paula" för att vara uppdaterad till alla olika event jag har!

Alla är välkomna! Kvällarna passar oavsett om du är helt ny och nyfiken eller en erfaren tantrika. Det spelar ingen roll om du är singel eller lever i en relation, du sätter själv dina gränser för vad du vill uppleva. Du kan komma själv, med en kompis eller med en partner. Många kommer själva. Du kan också delta helt oavsett sexuell läggning eller sexuell identitet. Ofta är det ett rätt jämt antal män och kvinnor och deltagarna är i olika åldrar och med olika bakgrund. Under kvällens övningar jobbar du ibland själv, ibland väljer du personer att möta, ibland möter du slumpmässigt olika personer vilket gör att du möter män/kvinnor/annat och behöver vara öppen för detta. Vi har kläderna på och platsen vi skapar är trygg och hållande för att du ska kunna slappna av.


När det är ÖNSKECIRKEL är det bara för de som tidigare varit på någon tantrakurs eller kväll med mig. För att vi då ska kunna dyka djupare och känna oss mer trygga med varandra. På dessa kvällar kan du be om att få ge eller ta emot beröring och allt sker i trygghet med totalt samtycke enligt en speciell struktur.  Där räknar jag med att du kan sätta dina egna gränser och uttrycka dina behov.  På önskecirklar kan avkläddhet förekomma.  

Hoppas du är nyfiken och vill prova på detta! Du är så välkommen att utforska mer av dig i kärlek!

Tid: Kl 18.30-21.30. Dörren öppnas 18.30 och stängs 18.45 så kom i tid. Vi avslutar kvällen med lite frukt och häng.
Plats i Gbg: Tempelriddarorden, Storgatan 3, 411 24 Göteborg.
Tänk på: Kom så nyduschad du kan men utan starka parfymer. Ta gärna med vattenflaska. Bra att ha bekväma kläder. 
Pris: 350 kr  inkl 25% moms. För sjukskrivna/arbetslösa etc 280 kr. 

På vanliga Lust in Life kvällar köper du biljett via Tickster:

https://secure.tickster.com/sv/567atne5b1e1aca/selectevent

På önskecirklarna hör du av dig till mig via sms/mail/messenger SAMT  (OBS: efter bekräftad plats) betalning i förskott via swish 123 0143 883 eller bankgiro 276-7127. Anmälning är bindande dvs ingen återbetalning sker. Du kan däremot skicka någon annan i ditt ställe. I mån av plats drop in samma dag. 

Anmälan/Frågor: Paula 073 731 46 56 paula@lustinlife.se