Sexsibilitykvällar
-mötas och bli mött, beröras och bli berörd-

SEXSIBILITYKVÄLLAR  I GÖTEBORG

Höstterminen 2020 

18/9 Tema "orgasmisk andning" öppen för alla OBS annan lokal än vanligt Yoga om center Föreningsgatan 33

6/11 Tema "Hålla och bli hållen" öppen för alla


 9/10 samt 11/12 "Lovespace Önskecirkel" En fortsättningskväll. Där kan du få önska den beröring du vill ge eller ta emot och du bestämmer med vem du gör vad. Tryggt och i samtycke. Bara för er som varit med någon sexsibilitykväll eller tantrakurs innan. 


Alltid kl 18.30-21.30

Mer info om tema för varje kväll finns på min facebooksida "Lust in Life" sök på @lustinlife


På sexsibilitykvällar är det alltid olika teman men de brukar innehålla möten, övningar och beröring. Du kan tex. få öva på kommunikation, olika andningstekniker, ge och ta emot beröring, följa dina impulser, sätta gränser, hitta din kraft, bli hållen och släppa taget.
Stort fokus läggs på att vara närvarande i sin kropp och lyssna in vad du vill. Mer info om varje enskild kväll och dess tema kommer någon månad innan i ett evenemang på facebook. Ge mig din mailadress, gilla min facebooksida "Lust iin life" eller gå med i min fb grupp "Lust in Life-Paula" för att vara uppdaterad till alla olika event jag har!

Alla är välkomna! Kvällarna passar oavsett om du är helt ny och nyfiken eller en erfaren tantrika. Det spelar ingen roll om du är singel eller lever i en relation, du sätter själv dina gränser för vad du vill uppleva. Du kan komma själv, med en kompis eller med en partner. Du kan också delta helt oavsett sexuell läggning. Det brukar vara ganska jämt antal män och kvinnor och deltagarna är i olika åldrar och med olika bakgrund. Vi har kläderna på och platsen vi skapar är trygg och hållande för att du ska kunna slappna av.
Vissa kvällar är bara för de som tidigare varit på någon liknande kväll eller kurs för att vi då ska kunna dyka djupare in i sexsibility eller tantra, på dessa fortsättningskvällar kan avkläddhet förekomma annars har vi kläder på. 

Hoppas du är nyfiken och vill prova på detta! Du är så välkommen att utforska mer av dig i kärlek!

Tid: Kl 18.30-21.30. Välkommen från 18.30 dörren låses 18.45. Vi avslutar kvällen med fika och umgänge.
Plats i Gbg: Göteborgs kundaliniyogacenter, Nordospassagen 19. Vägbeskrivning se www.kundaliniyoga.se
Tänk på: Kom så nyduschad du kan. Ha ombyte med eller nytvättade kläder, detta pga allergikänslighet i lokalen. Ta gärna med vattenflaska.
Pris: 300 kr  inkl 25% moms. För att anses vara anmäld behövs både anmälan via sms/mail/messenger SAMT efter bekräftad plats inbetalning i förskott via swish 123 326 19 97 eller bankgiro 276-7127. Anmälning är bindande dvs ingen återbetalning sker. Du kan däremot skicka någon annan i ditt ställe. 
I mån av plats drop in samma dag. 
Anmälan/Frågor: Paula 073 731 46 56 paula@lustinlife.se