Lust in Life kvällar
-mötas och bli mött, beröras och bli berörd-

LUST IN LIFE KVÄLLAR  I GÖTEBORG 

Hösten 2024:
Torsdag 5/9 "Utforska att mötas i energi"
Torsdag  31/10 "Hjärtats beröring"
Torsdag  28/11 "Öppna dina sinnen"

Mer info om tema för varje kväll kommer finnas i facebookeventen som skapas på min facebooksida 

"Lust in Life"  (1) Lust in Life | Facebook   

På kvällar är det alltid olika teman men de brukar innehålla möten, övningar och beröring. Du kan tex. få öva på kommunikation, olika andningstekniker, ge och ta emot beröring, följa dina impulser, sätta gränser, hitta din kraft, bli hållen och släppa taget.
Stort fokus läggs på att vara närvarande i sin kropp och lyssna in vad du vill. Mer info om varje enskild kväll och dess tema kommer någon månad innan i ett evenemang på facebook. Ge mig din mailadress, gilla min facebooksida (1) Lust in Life | Facebook eller gå med i min fb grupp "Lust in Life-Paula" för att vara uppdaterad till alla olika event jag har!

Alla är välkomna! Kvällarna passar oavsett om du är helt ny och nyfiken eller en erfaren tantrika. Det spelar ingen roll om du är singel eller lever i en relation, du sätter själv dina gränser för vad du vill uppleva. Du kan komma själv, med en kompis eller med en partner. Många kommer själva. Du kan också delta helt oavsett sexuell läggning eller sexuell identitet. Ofta är det ett rätt jämt antal män och kvinnor och deltagarna är i olika åldrar och med olika bakgrund. Under kvällens övningar jobbar du ibland själv, ibland väljer du personer att möta, ibland möter du slumpmässigt olika personer vilket gör att du möter män/kvinnor/annat och behöver vara öppen för detta. Vi har kläderna på och platsen vi skapar är trygg och hållande för att du ska kunna slappna av.


När det är ÖNSKECIRKEL är det bara för de som tidigare varit på någon tantrakurs eller kväll med mig. För att vi då ska kunna dyka djupare och känna oss mer trygga med varandra. På dessa kvällar kan du be om att få ge eller ta emot beröring och allt sker i trygghet med totalt samtycke enligt en speciell struktur.  Där räknar jag med att du kan sätta dina egna gränser och uttrycka dina behov.  På önskecirklar kan avkläddhet förekomma.  

Hoppas du är nyfiken och vill prova på detta! Du är så välkommen att utforska mer av dig i kärlek!


VANLIG LUST IN LIFE KVÄLL
Tid: Kl 19.00 -21.30. Dörren öppnas 19.00 och stängs 19.15 så kom i tid. Vi avslutar kvällen med lite frukt och häng.
Plats: Soulyoga Nordostpassagen 17, Göteborg.
Tänk på: Kom så nyduschad du kan men utan starka parfymer. Ta gärna med vattenflaska. Bra att ha bekväma kläder.
Pris: 350 kr inkl 25% moms. För sjukskrivna/arbetslösa etc 280 kr.

På vanliga Lust in Life kvällar köper du biljett via Tickster:

https://secure.tickster.com/sv/567atne5b1e1aca/selectevent


TEMPEL OF LUST- EN ÖNSKECIRKEL
Tid: Kl 18.30-21.30. Dörren öppnas 18.30 och stängs 18.45 så kom i tid. Vi avslutar kvällen med lite frukt och häng.
Plats: Soulyoga Nordostpassagen 17, Göteborg.
Tänk på: Kom så nyduschad du kan men utan starka parfymer. Ta gärna med vattenflaska. Bra att ha bekväma kläder.
Pris: 400 kr inkl 25% moms. För sjukskrivna/arbetslösa etc 350 kr.

På dessa kvällar hör du av dig till mig via sms/mail/messenger SAMT (OBS: efter bekräftad plats!! ) betalning i förskott via swish 123 0143 883 eller bankgiro 276-7127. Anmälning är bindande dvs ingen återbetalning sker. Du kan däremot skicka någon annan i ditt ställe. Anmälan/Frågor: Paula 073 731 46 56 paula@lustinlife.se