Tantramassage för par
 

TANTRAMASSAGE FÖR PAR I GÖTEBORG
Fredag 26/3 2021 

Vill ni gå en längre kurs är retreaten "Tantramassage & Sinnliga möten" ett bra alternativ vi har, se flik Tantraretreat för Par.


Välkomna på en hel dag med tantramassage! En dag när ni får lära er en massa om beröring. En dag där ni helt och fullt får ha fokus på att beröra varandra. Ni kommer få njuta av att ge och ta emot tantrisk helkroppsmassage. Tantramassage är en fantastisk massage där sinnligheten och njutningen är centralt. Ni kommer även få tid att bara smälta samman och andas ihop, samt att kommunicera med din partner kring beröring. Kursen sker i ett varmt, tryggt och hållet rum där vi delar med oss av tantramassagen vi älskar.

En dag med tantramassage innehåller:
-Landa i kroppen och hitta din närvaro
-Att lära er om tantramassage
-Få massa tid att öva på att ge din partner tantramassage
-Hur kan du njuta ännu mer av att ta emot beröring?
-Hur kan du njuta ännu mer av att ge beröring?
-Tid för er att smälta samman i närhet
-Kärleksfulla kommunikationsövningar
 

Den här massagekursen passar oavsett ålder, sexuell läggning och oberoende av hur länge ni varit ihop. Ni behöver inte ens vara ett par men behöver kunna vara intima med varandra. Det viktigaste är att ni vill uppleva en kärleksfull dag tillsammans där ni får tid att njuta av tantramassagens fantastiska sinnlighet tillsammans i det trygga, kärleksfulla rum som skapas. Massagen gör du bara med din partner. Då vi masserar hela kroppen behöver ni vara bekväma med nakenhet och sexuell energi. Både er egen och andras i rummet. Vi får alltid feedbacken att det känns mer naturligt att vara i rummet än deltagarna trodde det skulle vara innan de kommer-

Kursledare är Paula Nygren och Henrik Bengtsson. Vi har levt, älskat och utvecklats tillsammans sedan 2005 och har tre barn ihop. Paula har företaget  www.lustinlife.se  och är passionerad tantramassör, sexsibilitycoach och tantralärare. Henrik har utöver tantran även fördjupat sig inom shamanismen och ger shamansk healing och tantramassage på www.soultemple.se

Varmt välkomna att utforska mer av er i kärlek. Vi ser fram emot att få guida er i detta!

Tid: Fredag 26/3 2021 kl 9-16. Kom 8.45!
Plats: Mycket mysiga Soul Yoga Göteborg, Nordostpassagen 19, www.soulyogagoteborg.se 
Pris: 2500kr / par 1250kr / pers. Priset är inkl 25% moms.
Priset inkluderar både fika och vegetarisk lunch som vi äter i köket tillsammans. Hör av er i anmälan om eventuella allergier.
Anmälan/frågor: Mail paula@lustinlife.se eller sms/ring 073 731 46 56.
Betalning: När ni anmält er så skickar vi ett bekräftelsemail. Då vet ni att det finns plats. Ibland kan det dröja lite innan detta mail kommer. När ni fått bekräftelsemailet så betalar ni in till swish 123 326 1997 eller bg 276-7127 snarast möjligt, ange namn,datum och kurs. När vi har pengarna på kontot är ni helt anmälda och klara att gå på tantrakurs!
Anmälan är bindande och avgiften återbetalas ej om det är närmare än 14 dagar innan kursstart. 15- 30 dagar innan återbetalas 50% av avgiften.  Vid sjukdom får ni tillbaka 80 % mot läkarintyg. I dessa covid tider är vi mer flexibla tex med att boka om till annan kurs istället och inte kräva läkarintyg.
♥ ♥ ♥