Tantramassage för par
 

TANTRAMASSAGE FÖR PAR I GÖTEBORG


Just nu inget inbokat datum  


Vill ni gå en längre kurs är retreaten "Tantramassage & Sinnliga möten" ett bra alternativ vi har, se flik Tantraretreat för Par.


Välkomna på en hel dag med tantramassage! En dag när ni får lära er en massa om beröring. En dag där ni helt och fullt får ha fokus på att beröra varandra. Ni kommer få njuta av att ge och ta emot tantrisk helkroppsmassage. Tantramassage är en fantastisk massage där sinnligheten och njutningen är centralt. Ni kommer även få tid att bara smälta samman och andas ihop, samt att kommunicera med din partner kring beröring. Kursen sker i ett varmt, tryggt och hållet rum där vi delar med oss av tantramassagen vi älskar.

En dag med tantramassage innehåller:
-Landa i kroppen och hitta din närvaro
-Att lära er om tantramassage
-Få massa tid att öva på att ge din partner tantramassage
-Hur kan du njuta ännu mer av att ta emot beröring?
-Hur kan du njuta ännu mer av att ge beröring?
-Tid för er att smälta samman i närhet
-Kärleksfulla kommunikationsövningar
 

Den här massagekursen passar oavsett ålder, sexuell läggning & identitet och oberoende av hur länge ni varit ihop. Ni behöver inte ens vara ett par men behöver kunna vara intima med varandra. Det viktigaste är att ni vill uppleva en kärleksfull dag tillsammans där ni får tid att njuta av tantramassagens fantastiska sinnlighet tillsammans i det trygga, kärleksfulla rum som skapas. Massagen gör du bara med din partner. Då vi masserar hela kroppen behöver ni vara bekväma med nakenhet och sexuell energi. Både er egen och andras i rummet. Vi får alltid feedbacken att det känns naturligt att vara nakna och massera varandra i rummet vilket deltagarna många gånger inte trodde det skulle vara innan de upplevde det. 

Huvudlärare är Paula Nygren på www.lustinlife.se som är passionerad tantramassör, dedikerad sexsibilitycoach och erfaren tantralärare. Hon har hållit tantrakurser för par sedan 2013. Med sig på parkurserna har hon sin partner Jarno Kinnunen som brinner för andning & energi , leder breathwork och är tantramassör , mer info om Jarno finns på www.newlevel.nu 

Varmt välkomna att utforska mer av er i kärlek. Vi ser fram emot att få guida er i detta!

Tid: kl 10-17. Kom 9.45!  
Plats: Mycket mysiga Soul Yoga Göteborg, Nordostpassagen 19, www.soulyogagoteborg.se  Tilllgänglig för alla.
Pris: 2700kr / par 1350kr / pers. Priset är inkl 25% moms.
Priset inkluderar både fika och vegetarisk lunch som vi äter tillsammans. Hör av er i anmälan om eventuella allergier eller special kost.
Anmälan/frågor: Mail paula@lustinlife.se eller sms/ring 073 731 46 56.
Betalning: När ni anmält er så skickar vi ett bekräftelsemail. Då vet ni att det finns plats. Ibland kan det dröja lite innan detta mail kommer. När ni fått bekräftelsemailet så köper ni biljett via Tickster. När ni köpt biljett är ni helt anmälda och klara att gå på tantrakurs! Anmälan är bindande. Vi rekommenderar er att köpa till en försäkring när ni köper biljett på Tickster, då får ni tillbaka pengarna vid sjukdom eller tex barnvakt som blir sjuk.
♥ ♥ ♥