Women Rising-
Unikt tantriskt träningsprogram för kvinnor

"Women Rising-Tantric Training for the Modern Goddess"
Tantrisk träning med tre moduler 
-för dig kvinna som vill gå djupare och få tantriska nycklar-


2024-25:

Selflove & Sisterhood 15-17/11

Power & Transformation 24-26/1

Pleasure & Devotion 21-23/3All info längre ner på sidan! 


"Women Rising- Tantric Pleasure Hacks" Onlinekurs

Vi ses som grupp en kväll i veckan under 5 veckor på zoom och du får videos med övning varje vecka samt en privat facebookgrupp. Ett fantastiskt sätt att uppleva kvinnlig gemenskap & systerskap samt få mer kontakt med din kropp, ditt tempel och få göra övningar hemma i lugn och ro.  
Pris 990 kr inkl moms. Nästa omgång startar 10/4 2024.


Hör av dig vid intresse till paula@lustinlife.se.


 ~☆~ VÄLKOMMEN TILL WOMEN RISING - EN TANTRISK TRÄNING FÖR DEN MODERNA GUDINNAN ~☆~
Du kvinna, vi lever i en spännande tid. The feminin is on the rise, Women Rising.. 

Det här är sjunde  året om Women Rising körs och de andra åren har varit helt fantastiska!
Jag vet att du redan har utvecklats mycket på livets resa. Är det dags för dig att gå ännu djupare? Vi skapar en trygg plats där du kan utveckla lyssnandet på din kropp- ditt tempel, expandera din förmåga att njuta och att följa det som är din autentiska livsväg. Women Rising är ett unikt program. Vi är en grupp kvinnor som ses under tre moduler och ett starkt systerstöd skapas och vi har även en privat facebookgrupp. Under den här träningen erhåller du tantriska nycklar som öppnar din egen gudinnepotential.
Så.. kom med på resan du med!

~☆~ NYCKLARNA ~☆~
Jag vill under den här kursen dela med mig av de nycklar som varit livsavgörande för mig. Nycklar som jag älskar och känner mig så tacksam att få dela med mig av!
☆ Utveckla din förmåga att älska (dig själv, andra & livet)

☆ Uppleva systerskap och den djupa healing kvinnocirklar ger

☆ Hitta uttryck för din kraft och Kalienergi

☆ Utforska kärleksfull kommunikation och gränssättning
☆ Andning och energiarbete för att känna dig mer levande
☆ Redskap att kultivera dina drömmar
☆ Att välja lust och bjuda in att leva orgasmiskt
☆ Släpp loss det vilda och äventyrliga i dig
☆ Fördjupa intimiteten med dig själv och skapa fler njutnings & kärlekskartor
☆ Redskap för inre ledarskap
☆ Odla din kontakt med det gudomliga och magiska
☆ Övning i att mjukt öppna din kropp och smälta in i njutning
Free your body (and the rest will follow..)

~☆~ HUR ~☆~
Arbetet vi gör är baserade på tantrisk praktik, andningstekniker, fri dans, sharing, meditation, cermoniarbete, beröring, yoga, inre barn healing, coaching, och vetenskapliga metoder för självutveckling. Att vara med i denna tantriska träning kommer fördjupa din process bortom dina förväntningar och vi gör det tillsammans. Som systrar skapar vi en trygg och kärleksfull plattform och växer tillsammans.

~☆~ MODULERNA, TID & PLATS ~☆~
☆ Modul 1: Selflove & Sisterhood.  November fredag kl 18 till söndag kl 16. På helt fantastiska Himladal kursgård utanför Seglora. Mindre än 1 tim från Göteborg, 3 tim från Malmö, 4 ½ tim från Stockholm. Magiskt god vegetarisk mat och boende inkluderat.
☆ Modul 2: Power & Transformation.  Januari, fredag kl 18 till söndag ca kl 14. På Beas GongYoga, Järngatan 2, 432 32 Varberg. 3,5 km från tågstationen. Här  ordnar du eget boende. Fika samt lunch är inkluderat. 
☆ Modul 3: Pleasure & Devotion. Mars, fredag kl 18 till söndag kl 16. På helt fantastiska  Himladal kursgård utanför Seglora.  Mindre än 1 tim från Göteborg, 3 tim från Malmö, 4 ½ tim från Stockholm. Magiskt god vegetarisk mat och boende inkluderat.

~☆~ INFO & ANMÄLAN ~☆~
Paula Nygren paula@lustinlife.se 073 731 46 56
Betala sedan in anmälningsavgiften på 1500 SEK till bg 276-7127 eller Swish 123 0143 883, Paula Nygren Lust in Life. Märk "Women Rising 23-24"

~☆~ PRIS ~☆~
12 900 kr inkl moms (4300 kr /modul)
Har du svårt med ekonomin finns det några platser för 9900 kr inkl moms (3300 kr /modul) att ansöka om.  Bara kost & logi kostar tex 2200kr/deltagare och helg på kursgård så jag har svårt att ta ner priset mer.
För företag är priset för denna ledarskapskurs  12 800 plus moms.
Priset inkluderar alla tre kursmodulerna. Boende och helpension på helg 1 och 3. Lunch och fika på helg 2 .. Dessutom stöd i en privat facebookgrupp under hela programmet. Samt stöd av Paula.
Du kan betala hela avgiften på en gång, bäst och billigast. Ifall du vill dela upp betalningen så kan du få en faktura inför varje helgmodul på 4400 kr eller 3500 kr för specialpriset. Du får oavsett betalningsmodell en faktura mailad till dig minus anmälningsavgiften någon månad innan kursstart.

~☆~ KURSLEDARE ~☆~
Paula Nygren är en passionerad sexsibilitycoach, erfaren tantralärare och dedikerad kroppsterapeut och är i botten sjuksköterska. Hon guidar dig med stor kärleksfullhet in i mer närvaro i din kropp till en plats där ditt autentiska jag får ta plats. Hon har jobbat med människor i hela sitt liv och är uppskattad för sitt naturliga sätt och förmåga att skapa trygga rum. Paula håller förutom Women Rising kurser även många andra kurser tex Sacred Union- Tantric Training for couples. Och organiserar Göteborgs tantrafestival vår och höst. Samt ger tantramassage, yoni dearmorering och coachar enskilda och par inom sexualitet hemma i sitt tantratempel.
Med på modulerna är även fantastiska assistenter.

~☆~ OM TANTRA ~☆~
Tantra är en gammal tradition med rötterna i Indien. Ordet tantra är en mix av orden expansion och närvaro på sanskrit. En del av tantra är att inkludera den sexuella energin i oss själva, vår livsenergi, för att utforska och expandera vårt medvetande och uppleva mer av vad det är att vara människa . Det är en accepterande och livsbejakande väg, tantran skapar magi och healing och den är min livsväg!

~☆~ OM WOMEN RISING ~☆~
Women Rising skapades av Paula Nygren tillsammans med Anna Birgersdotter 2018 i syfte att lyfta kvinnor. De faciliterade Women Rising som årsprogram under två år tillsammans. De är goda vänner men det är bara Paula som fortsätter med Women Rising och hon har både denna längre tantriska träning, resor,  kortare kurser samt onlinekurser under namnet Women Rising. Detta är sjunde året träningen går !!

~☆~ SAGT AV TIDIGARE DELTAGARE ~☆~
"Det här är den viktigaste kursen jag gått.. och jag har gått några stycken.."
"Resan med Paula rekommenderas inte varmt utan rykande, glödande hett"
"Första helgen med Women Rising kände jag grupptillhörighet för första gången i mitt liv.."
"Den visdom som finns hos kvinnor i kvinnocirkeln.. kan inte läras ut, den kan bara erhållas genom upplevelsen, av att vara med andra kvinnor på det här tillåtande sättet med en tydlig struktur av fördjupande övningar"

" Jag upplever en tydligare kontakt med min kvinnlighet. Kursen har fått mig att förstå vilken gudinna jag är. Jag känner mig levande"

"Jag är väldigt glad att jag gått kursen med er. Den har fått mig att bli kompis med hela kroppen, sluta skämmas för den. Det är stort."

"Du är en stor förebild, så kompetent, trygg, fri, professionell, kärleksfull och hållande. Du bjuder på dig själv och får alla att slappna av"
" Paula får det sexuellt njutningsfulla hos kvinnor att bli som att njuta av en extremt lyxig middag med vin. Jag har en ny syn på min kropp och på min sexualitet"


~☆~ DET FINSTILTA ~☆~
Anmälan är bindande och anmälningsavgiften betalas inte tillbaka oavsett när du avbokar.
Avbokning efter oktober kommer faktureras halva beloppet för hela kursen även om du inte kommer. Ingenting återbetalas 14 dagar innan kursstart.
Om du anmäler dig till hela programmet behöver du betala hela avgiften även om du av något skäl inte kan delta på en modul, detta gäller även om du delbetalar.