Women Rising-
Unikt tantriskt träningsprogram för kvinnor

"Women Rising-Tantric Training for the Modern Goddess"
Tantrisk träning med tre moduler & privat coachning
-för dig kvinna som vill gå djupare och få tantriska nycklar-

Omgången 2020/21 är fullbokad. Hör av dig för att intresseanmäla inför nästa omgång. Info om förra omgången se nedan.


Jag har även en fem veckor lång ONLINEKURS för kvinnor "Women Rising- Tantric Pleasure Hacks" Vi ses som grupp en kväll i veckan på zoom och du får videos med övning varje vecka samt stöd i en privat facebookgrupp. Det kostar 990 kr och nästa omgång startar slutet av januari 2021. Ett fantastiskt sätt att uppleva kvinnlig gemenskap & systerskap samt få mer kontakt med din kropp, ditt tempel.

 ~☆~ VÄLKOMMEN TILL WOMEN RISING - EN TANTRISK TRÄNING FÖR DEN MODERNA GUDINNAN ~☆~
Du kvinna, vi lever i en spännande tid. The feminin is on the rise, Women Rising.. Det här är tredje året som Women Rising körs och de andra åren har varit helt fantastiska!
Jag vet att du redan har utvecklats mycket på livets resa. Är det dags för dig att gå ännu djupare? Vi skapar en trygg hamn där du kan utveckla lyssnandet på din kropp- ditt tempel, expandera din förmåga att njuta och att följa det som är din autentiska livsväg. Women Rising är ett unikt program. Vi är en mindre grupp (max 12 deltagare) som ses under tre moduler och ett starkt systerstöd skapas och du får även enskild coachning. Under den här träningen erhåller du tantriska nycklar som öppnar din egen gudinnepotential.
Så.. kom med på resan du med!

~☆~ NYCKLARNA ~☆~
Jag vill under den här kursen dela med mig av de nycklar som varit livsavgörande för mig. Nycklar som jag älskar och känner mig så tacksam att få dela med mig av!
☆ Utveckla din förmåga att älska (dig själv, andra & livet)
☆ Andning och energiarbete för att känna dig mer levande
☆ Redskap att kultivera dina drömmar
☆ Att välja lust och bjuda in att leva orgasmiskt
☆ Släpp loss det vilda och äventyrliga i dig
☆ Fördjupa intimiteten med dig själv och skapa fler njutnings & kärlekskartor
☆ Redskap för inre ledarskap
☆ Odla din kontakt med det gudomliga och magiska
☆ Övning i att mjukt öppna din kropp och smälta in i njutning
Free your body (and the rest will follow..)

~☆~ HUR ~☆~
Arbetet vi gör är baserade på tantrisk praktik, andningstekniker, fri dans, sharing, meditation, cermoniarbete, beröring, yoga, inre barn healing, coaching, och vetenskapliga metoder för självutveckling. Att vara med i denna tantriska träning kommer fördjupa din process bortom dina förväntningar och vi gör det tillsammans. Som systrar skapar vi en trygg och kärleksfull plattform och växer tillsammans.

~☆~ MODULERNA, TID & PLATS ~☆~
☆ Modul 1: Selflove & Sisterhood. 13-15 Nov fredag kl 18 till söndag kl 16. På kursgård Himladal- sanctury for healing and transformation, Tomta Nedergården 1, 515 93 Seglora, ca en timme sydöst från Göteborg. Mat och boende inkluderat.
☆ Modul 2: Power & Transformation. 22-24 Jan, fredag kl 18 till söndag ca kl 14. På Beas GongYoga, Järngatan 2, 432 32 Varberg. 3,5 km från tågstationen. Här kan du bo över i lokalen om du tar med sovsaker och du fixar med egen frukost. Lunch & fika på lördagen inkluderat.
☆ Modul 3: Pleasure & Devotion. 12-14 Mars, fredag kl 18 till söndag kl 16. på kursgård Himladal- sanctury for healing and transformation, Tomta Nedergården 1, 515 93 Seglora, ca en timme sydöst från Göteborg. Mat och boende inkluderat.

~☆~ INFO & ANMÄLAN ~☆~
Paula Nygren paula@lustinlife.se 073 731 46 56
Betala sedan in anmälningsavgiften på 1500 SEK till bg 276-7127 eller Swish 123 326 1997, Paula Nygren Lust in Life. Märk "Women Rising 20-21"

~☆~ PRIS ~☆~
10 800 kr inkl moms (3600 kr /modul)
Har du svårt med ekonomin finns det några platser för 8.600 kr inkl moms (2800 /modul) att ansöka om före 1/9.
För företag är priset för denna ledarskapskurs  10 800 plus moms.
Priset inkluderar alla tre kursmodulerna. Boende och helpension på helg 1 och 3. Möjlighet att övernatta i lokalen på helg 2 samt viss mat. DESSUTOM ett coachtillfälle inkl uppföljning med Paula per telefon/video eller i hennes tantratempel. Och stöd i facebookgrupp under hela programmet.
Du kan betala hela avgiften på en gång, bäst och billigast. Ifall du vill dela upp betalningen så kan du få en faktura inför varje helgmodul på 4000 kr eller 3200 kr för specialpriset. Du får oavsett betalningsmodell en faktura mailad till dig minus anmälningsavgiften någon månad innan kursstart.

~☆~ KURSLEDARE ~☆~
Paula Nygren är en passionerad sexsibilitycoach, erfaren tantralärare och dedikerad kroppsterapeut och är i botten sjuksköterska. Hon guidar dig med stor kärleksfullhet in i mer närvaro i din kropp till en plats där ditt autentiska jag får ta plats. Hon har jobbat med människor i hela sitt liv och är uppskattad för sitt naturliga sätt och förmåga att skapa trygga rum. Paula håller förutom Women Rising kurser även kurser i Tantra för Par med sin man Henrik. Samt ger tantramassage, dearmorering och coachar enskilda och par hemma i sitt tantratempel.
Med på modulerna är även två fantastiska assistenter! Annika Forsberg, en riktig shakti goddess som har varit med nu två år med Women Rising. Hon kommer både att delta och hålla space med mig. Annika kommer även guida er i pass med fri rörelse och naturkontakt utomhus. Och Jonna Segergren, kraniosakralterapeut och yogalärare, som kommer delta i gruppen men även finnas som stöd för er och dela med sig av sin grundade närvaro och vishet. Hon kommer även hålla i Shaktiyoga under vår träning.

~☆~ OM TANTRA ~☆~
Tantra är en gamal tradition med rötterna i Indien. Ordet tantra är en mix av orden expansion och närvaro på sanskrit. En del av tantra är att inkludera den sexuella energin i oss själva, vår livsenergi, för att utforska och expandera vårt medvetande och uppleva mer av vad det är att vara människa . Det är en accepterande och livsbejakande väg, tantran skapar magi och healing och den är min livsväg!

~☆~ OM WOMEN RISING ~☆~
Women Rising skapades av Paula Nygren tillsammans med Anna Birgersdotter 2018 i syfte att lyfta kvinnor. De faciliterade Women Rising som årsprogram under två år tillsammans. Nu är det bara Paula som fortsätter med Women Rising och hon har både denna längre tantriska träning, kortare kurser samt onlinekurser.

~☆~ SAGT AV TIDIGARE DELTAGARE ~☆~
"Det här är den viktigaste kursen jag gått.. och jag har gått några stycken.."
"Resan med Paula rekommenderas inte varmt utan rykande, glödande hett"
"Första helgen med Women Rising kände jag grupptillhörighet för första gången i mitt liv.."
"Den visdom som finns hos kvinnor i kvinnocirkeln.. kan inte läras ut, den kan bara erhållas genom upplevelsen, av att vara med andra kvinnor på det här tillåtande sättet med en tydlig struktur av fördjupande övningar"
"Jag är väldigt glad att jag gått kursen med er. Den har fått mig att bli kompis med hela kroppen, sluta skämmas för den. Det är stort."

~☆~ DET FINSTILTA ~☆~
Anmälan är bindande och anmälningsavgiften betalas inte tillbaka oavsett när du avbokar.
Avbokning efter 16/10 kommer faktureras halva beloppet för hela kursen även om du inte kommer. Ingenting återbetalas 14 dagar innan kursstart.
Om du anmäler dig till hela programmet behöver du betala hela avgiften även om du av något skäl inte kan delta på en modul, även om du delbetalar.